Webstash.nl ervaringen en beoordelingen

Webstash is de hippe website als je opzoek bent naar leuke accessoires. Accessoires kunnen je outfit namelijk helemaal afmaken. Door beoordelingen te lezen weet je precies welke webstash je niet mag overslaan. Ervaringen leren dat je hier vooral niet te vaak moet komen als je niet compleet blut wil worden van deze leuke accessoires.

Mijn ervaring plaatsen

Over Webstash

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een vriendin? Ga dan eens naar Web Stash. Hier hebben ze een zeer origineel aanbod aan sieraden, kleden en accessoires. Tevens hebben ze een giftbox in de webshop. Ideaal als je op zoek bent naar een origineel cadeau.

Bij de producten van Web Stash staat informatie over het product. Altijd gaat dit gepaard met meestal een aantal duidelijke foto, zodat goed te zien is wat het product precies inhoudt.

Je kunt op de site makkelijk een product bestellen en zien welke maten er allemaal nog in voorraad zijn. De verzendkosten zijn slecht 3,95 en zijn bestellingen boven de veertig euro zelfs geheel gratis. Ook heeft de site een blog waar onder meer een aantal reviews te lezen is die in de webshop worden aangeboden. Bovendien is Web Stash actief op de verschillende social media en zijn ze online te bereiken voor adviezen en informatie over producten.

korting met code anouk640

Ervaring van Anouk, toegevoegd op 8 februari 2021

De maten vallen soms anders (kleiner), dus goed om op te letten en vooraf uit te zoeken om retourkosten te voorkomen. Verder snelle levering en goed contact met de klantenservice. Ik heb een kortingscode gekregen die ik met jullie mag delen: anouk640.

Goed + korting met code anouk640

Ervaring van Anouk, toegevoegd op 1 februari 2021

Op tijd geleverd en goed contact met de klantenservice. De maten kunnen soms anders vallen, dus dit is iets om rekening mee te houden en goed uit te zoeken (ook vanwege de retourkosten). Ik heb een kortingscode gekregen die ik met jullie mag delen: anouk640.

Fijne webshop

Ervaring van Janne van Helder, toegevoegd op 13 juli 2015

Ik vind het een fijne webshop, heb al meerdere keren wat besteld. Wordt altijd fijn geholpen en ze hebben leuke producten

Fijne webshop

Ervaring van Linda van den Heuvel, toegevoegd op 11 juli 2015

Ik heb al een paar keer bij webstash besteld en vind het een fijne webshop. Hij is overzichtelijk en ze hebben altijd unieke items te koop. De communicatie is goed, ik wordt altijd prettig en snel geholpen met vragen. Ook de bestelling wordt netjes verzorgd.

Ervaring van S, toegevoegd op 13 maart 2015

Leuke artikelen, twee keer besteld, leveren kan wel wat sneller

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 7 december 2014

Goedkope spulletjes, soms is iets uitverkocht maar staat er op de site dat het wel leverbaar is, als jullie dat nog beter maken dan ga ik vaker bestellen.

» Webstash Review

Mijn ervaring plaatsen