Wehkamp ervaringen en beoordelingen

Lees vele ervaringen en beoordelingen over Wehkamp. Deze kunnen gaan over de bezorging, gespreid betalen maar ook over de klantenservice. Heb je zelf iets gekocht bij Wehkamp, laat dan weten hoe de bestelling is verlopen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Wehkamp

Webwinkel Wehkamp.nl is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van Nederlands' grootste webwinkels. Een handige website waar je heel gemakkelijk je producten kunt bestellen, die ook nog eens snel bezorgd worden.

Assortiment
Wehkamp.nl staat voornamelijk bekend om zijn kleding, die er voor mannen, vrouwen en kinderen ruimschoots te vinden is. Daarnaast is er een hele afdeling huis, tuin, elektronica en games. Het grote aanbod zorgt dat er voor ieder wel wat wils is, en dat maakt het lastig om de site te bezoeken zonder iets te kopen.
De overzichtelijke website maakt het heel makkelijk om heel specifiek en gericht te zoeken. Zo vind je gemakkelijk wat je zoekt.

Levertijd
Op voorwaarde dat de artikelen aanwezig zijn, garandeert Wehkamp.nl dat wat je bestelt de volgende dag in huis is. Let er dan wel op dat je bestelling voor 22.00 uur geplaatst is.
Overigens kunnen kleine artikelen ook worden afgehaald bij een DHL servicepunt. Je hoeft dan niet persé thuis te zijn voor het ontvangen van je pakketje.
Wehkamp.nl maakt online winkelen makkelijker!

graag niet meer bij de buren

Ervaring van Elzewieke, toegevoegd op 26 september 2014

Beste Wehkamp, Willen jullie mijn pakketjes niet meer bij mijn buren afleveren. Ik verdenk hem er van mijn pakketjes open te maken. Graag aub alleen nog naar mijn adres verzenden.

Kopen alles bij Wehkamp

Ervaring van Ed en Sofie, toegevoegd op 24 mei 2014

Wij zijn enkele weken geleden verhuisd en hebben bijna onze hele huisraad bij wehkamp gekocht. Van koelkast tot bankstel, als je de prijzen gaat vergelijken komt je toch vaak bij wehkamp uit. En je kan gebruik maken van de balansrekening.

Altijg goed

Ervaring van Mibelle, toegevoegd op 27 maart 2014

Bestel al vele jaren bij Wehkamp, vroeger nog via de gids laatste jaren natuurlijk via website. Nooit geen problemen of klachten gehad.

Perfecte aankoop

Ervaring van Sil, toegevoegd op 6 februari 2014

Onlangs een crosstrainer gekocht bij Wehkamp.nl Hij werkt echt super bijna beter dan op de sportschool

» Wehkamp review

Mijn ervaring plaatsen