Weight Watchers ervaringen en beoordelingen

Bekijk reviews en ervaringen over het afvalprogramma Weight Watchers. Door reviews te lezen kom je erachter of Weight Watchers de afvalmethode voor jou is. Lees alle voor- en nadelen van Weight Watchers of schrijf zelf een review.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Weight Watchers

Weightwatchers is al jarenlang bekend als een succesvol afslankprogramma dat door veel mensen wordt gevolgd. Sinds een paar jaar wordt dit programma ook online aangeboden en kunnen mensen via de computer gebruik maken van de diensten van Weightwatchers.

Op de site vind je diverse gratis recepten om uit te proberen. Wanneer je jezelf aanmeldt krijg je toegang tot meer recepten. Ook helpt Weightwatchers je om goedkoop en slim in te kopen en geeft zelfs tips over wat je kunt eten als je uit eten gaat.

Maar afvallen is natuurlijk meer dan alleen gezonder eten. Ook over beweging kun je tips vinden op de site van Weightwatchers. Ook hier geldt weer: als je lid bent kun je meer zien dan wanneer je geen lid bent! Een goede reden om een lidmaatschap aan te gaan, dus!

Weightwatchers heeft altijd wel een mooie aanbieding waarbij je bijvoorbeeld de eerste maand gratis krijgt of geen inschrijvingskosten betaald.

» Weight Watchers review

Mijn ervaring plaatsen