Weight Watchers ervaringen en beoordelingen

Bekijk reviews en ervaringen over het afvalprogramma Weight Watchers. Door reviews te lezen kom je erachter of Weight Watchers de afvalmethode voor jou is. Lees alle voor- en nadelen van Weight Watchers of schrijf zelf een review.

Mijn ervaring plaatsen

Over Weight Watchers

Weightwatchers is al jarenlang bekend als een succesvol afslankprogramma dat door veel mensen wordt gevolgd. Sinds een paar jaar wordt dit programma ook online aangeboden en kunnen mensen via de computer gebruik maken van de diensten van Weightwatchers.

Op de site vind je diverse gratis recepten om uit te proberen. Wanneer je jezelf aanmeldt krijg je toegang tot meer recepten. Ook helpt Weightwatchers je om goedkoop en slim in te kopen en geeft zelfs tips over wat je kunt eten als je uit eten gaat.

Maar afvallen is natuurlijk meer dan alleen gezonder eten. Ook over beweging kun je tips vinden op de site van Weightwatchers. Ook hier geldt weer: als je lid bent kun je meer zien dan wanneer je geen lid bent! Een goede reden om een lidmaatschap aan te gaan, dus!

Weightwatchers heeft altijd wel een mooie aanbieding waarbij je bijvoorbeeld de eerste maand gratis krijgt of geen inschrijvingskosten betaald.

I did it!

Ervaring van Femke , toegevoegd op 27 augustus 2017

I did it! Met het steuntje in de rug van Weight Watchers. Het hielp mij enorm om elke week op de weegschaal te gaan staan bij Weight Watchers. Het werd op die manier voor mij een soort spelletje en ik wilde blijven winnen! En dat is gelukt. Na zo n 5 maanden was ik bijna 22 kilo lichter. Nu bijna een jaar later ben ik nog steeds op gewicht. Waar ik eindige met circa 57 kilo, schommel ik nu tussen de 58 en 59 kiloIk let op mijn eten en beweeg maar drink ook zeker een wijntje zo hier en daar en eet taartjes tussendoor (daar ben ik tijdens het afvallen echt zoveel mogelijk mee gestopt). Balans is the magic word! Ga de uitdaging aan :), maar denk eraan: Je doet het uiteindelijk zelf! WW is een stok achter de deur.

Simpel

Ervaring van Angela V., toegevoegd op 27 april 2014

Mensen afvallen is heel simpel. gewoon meer verbanden dan er binnenkomt. Probeer zowel minder te eten als meer te bewegen. Dan val je langzaam af maar is wel beter. Probeer ook geen frisdrank meer te nemen en snoepen alleen in het weekend en dan met mate. Hardlopen of stevig doorwandelen is goed voor de verbranding.

Lange termijn

Ervaring van Charlotte, toegevoegd op 24 april 2014

Het voordeel van Weight Watchers vindt ik dat het op de lange termijn gericht is. Er wordt een basis gelegd voor gezond eten en niet een crash dieet waarbij je in korte tijd veel afvalt, en het later er weer bij komt.

steuntje in de rug

Ervaring van Jinte, toegevoegd op 27 maart 2014

Weight Watchers is enorm leerzaam en heeft mij dat steuntje in de rug gegeven. Ben inmiddels 17 kilo afgevallen nog 7 kilo te gaan. In het begin gaat het snel maar naarmate de tijd vordert gaat het afvallen bij mij steeds langzamer.

» Weight Watchers review

Mijn ervaring plaatsen