Wellnessbon ervaringen en beoordelingen

Even helemaal bijkomen dat kan natuurlijk met een welnessbon. De bon geeft je toegang tot meerdere welness faciliteiten in Nederland. Je kan de cadeau lekker zelf gebruiken of natuurlijk iemand anders cadeau geven. De ervaringen en beoordelingen van mannen en vrouwen die je voorgingen staan hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Wellnessbon.nl

Bij wellnessbon.nl kan je terecht voor een uitgebreid aanbod van wellnessarrangementen of wellnessproducten.

Wil je graag iemand een leuk cadeau doen? Kies dan voor de wellnessbon. Zo kan de ontvanger deze bon inruilen in de shop tegen een leuk uitentje of toffe producten. De wellnessbon kan je via post laten versturen (3,75 euro extra verzendkosten), per e-mail laten doorsturen of zelf uitprinten. Je kan de bon ook personaliseren door er een tekstje op toe te voegen! De wellness bon wordt verstuurd in een luxeverpakking voor een tikkeltje extra flair.

Bij productbestellingen zijn de verzendkosten gratis indien de totale waarde van de aankoop meer bedraagt dan 60 euro. Is je aankoopbedrag lager dan betaal je slecht 5,50 euro verzendkosten. Binnen enkele werkdagen mag je het pakketje bij jou thuis verwachten.

Heb je vragen over een arrangement? Of wil je graag meer informatie over de bonnen? Neem dan contact op met de klantendienst van Wellnessbon. Dit kan je doen door het online contactformulier volledig in te vullen, via e-mail of door hun telefonisch te contacteren.

Gekregen als kerstcadeau

Ervaring van Marielle, toegevoegd op 30 december 2014

Fijne bon, ga vaak naar de sauna en kan deze bon altijd goed gebruiken.

Sauna verwendag

Ervaring van Luna, toegevoegd op 3 november 2014

Heb een sauna verwendag gekregen van mijn beste vriendin. We gaan volgende week nu al zin in.

» Wellnessbon.nl Review

Mijn ervaring plaatsen