WestWing ervaringen en beoordelingen

Ervaringen over de webwinkel Westwing geven een betrouwbaar beeld of het veilig is om wat te bestellen. Alle beoordelingen zijn geschreven door mensen die iets hebben besteld bij Westwing. Zelf klant geweest, laat dan weten hoe het is gegaan d.m.v. een review te schrijven.

Mijn ervaring plaatsen

Over WestWing NL

Op westwing.nl kun je je gratis inschrijven zodat je regelmatig profiteert van goedkope meubels en woonaccessoires van designmerken. Denk hierbij aan producten als stoelen, beden, tafels, planken, lampen, banken en kasten. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Het kopen bij Westwing Home & Living biedt enkele voordelen: zo hoef je niet meer naar de meubelwinkels, sta je niet minutenlang in de rij en ben je niet gebonden aan openingstijden. Van elk product is een beperkte hoeveelheid verkrijgbaar dus het is zaak goed in de gaten te houden wanneer de interessante sales starten. Het komt regelmatig voor dat een product al na een tiental minuten op is. Je kunt in de nieuwsbrief en op de website vinden wanneer de producten in de verkoop gaan. Naast het online winkelgedeelte heeft Westwing Home & Living ook een eigen online magazine vol met interviews, inspiratie en trends op het gebied van meubels en lifestyle. Via een eenvoudig formulier op de website ontvang je voortaan elke editie in je mail.

Misleidende verkoop

Ervaring van Bianca, toegevoegd op 3 januari 2020

Ik heb al diverse keren iets besteld ook soms via hun hetzelfde product ergens anders besteld omdat ik dan toch goedkoper uitkwam. Maar oké dat is dan je eigen keuze. Nu iets besteld dat ik leuk vond voor iemand te geven met kerst. Beloofd was via hun dat ik het voor Kerst in huis zou hebben. 20 december email ontvangen, het was verstuurd via Track en Trace maar stond tot 2 januari dat het wel aangemeld was maar nog niet bij post.nl was. Naar e-mail gestuurd te hebben kreeg ik een reactie dat het misschien door de kerstdrukte kwam??? Ik had 18 december iets nog besteld in Engeland dat werd al op de 21e geleverd dus waar hebben wij het over. 2 januari weer e-mail gestuurd nog geen reactie maar wel in de avond ineens een bericht dat het vandaag 3 januari bezorgd wordt. Vind dit toch erg misleidend en ze zijn ook al doen ze of ze iets goedkoper aanbieden dan de werkelijke prijs, toch best prijzig zijn plus de bezorgkosten. Maar wel extra kosten heb moeten maken om snel een andere cadeau te kopen voor degene die dit zou krijgen.

Top!

Ervaring van Jochem, toegevoegd op 1 maart 2016

Altijd leuke spullen die je nergens anders zo goedkoop kan vinden. Alles op tijd bij mij thuis en de klantenservice is heel erg vriendelijk!

westwing waardeloos

Ervaring van indy, toegevoegd op 22 mei 2015

je bent al verplicht je te registreren voordat je op de site mag kijken. Belachelijk toch! Elke winkel zou vrij toegankelijk moeten zijn.

Het wachten waard!

Ervaring van Wessels, toegevoegd op 7 mei 2015

Eerste keer besteld bij West Wing, beetje zweethandjes maar achteraf niet nodig geweest. De stoel binnen de levertijd binnen gekregen,netjes gebracht door de hubhub service. En de canvas digitale print via PostNL ontvangen. Helemaal tevreden,een goed en duidelijk maar vooral ook klantvriendelijk bedrijf. Zeker voor herhaling vatbaar! Mvg, Mevr Wessels

Wisselend

Ervaring van Dinah, toegevoegd op 28 januari 2015

Mooie aanbiedingen maar: het komt regelmatig voor dat ze het gekochte niet kunnen leveren. Terwijl het gewoon elders te koop is. Regelmatig teleurgesteld, dus.

Superwinkel

Ervaring van Suus, toegevoegd op 16 september 2014

koop al mijn woonaccessoires bij Westwing. Bepaalde producten zijn duurder dan bij de woonwinkels andere vele malen goedkoper. Goed de prijzen vergelijken en wachten op een goedkope aanbieding bij Westwing

Westwing

Ervaring van C., toegevoegd op 6 augustus 2014

Ken dit bedrijf van de woonbeurs en het aanbood is verrassend, nog niets gekocht maar gaat binnenkort wel gebeuren.

Nieuwsbrief afmelden

Ervaring van Cornelia, toegevoegd op 17 april 2013

Ik wil mij graag afmelden voor de nieuwsbrief die ik dagelijks ontvang van Westwing.

» WestWing Review

Mijn ervaring plaatsen