Whish.nl ervaringen en beoordelingen

Whish is een online shop voor heren die opzoek zijn naar leuke kleding en accessoires. Naast nieuwe schoenen, horloges en kleding worden er in de webshop ook gadgets en echte mannen cadeaus verkocht. Ervaringen en beoordelingen over deze shop geschreven door de shoppers lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over whish.nl

Bij Whish kun je terecht voor modieuze kleding, schoenen en sierraden. De site is zeer overzichtelijk en er is veel aandacht besteed aan het in beeld brengen van de producten. Bij de producten is makkelijk alle informatie te lezen, zoals bijvoorbeeld de beschikbaarheid.

Er is bij Whish mode & lifestyle een keur aan bekende merken op de site te vinden. Tevens is er veel aandacht besteed aan het doorverwijzen van de klant, zodat je precies de producten te zien krijgt die je zoekt. Alles staat netjes in subcategorieën, waardoor het allemaal erg overzichtelijk is wat de site allemaal aanbiedt. Ook kun je handig selecteren of producten met elkaar vergelijken.

Alle producten zijn makkelijk online te bestellen. Wanneer je dit doet voor zes uur dan heb je het product de volgende dag al in huis. Bovendien is een bestelling boven de 24,95 geheel gratis. Ze zijn online en met de telefoon te bereiken voor informatie en advies.

Ervaring van Mike, toegevoegd op 22 november 2014

leuke winkel, koop hier wel eens cadeau voor vrienden of mezelf.

» whish.nl Review

Mijn ervaring plaatsen