Wibber.nl ervaringen en beoordelingen

Wibber is de website voor handige benodigdheden voor thuis op kantoor. Officieel is de webshop expert in het leveren van betaalbare inktcatridges van bekende merken. Buiten deze service verkopen ze ook data opslag producten en batterijen. Ervaringen en beoordelingen van Wibber fans lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over wibber.nl

Wibber is een site waar ze inktcartidges, toners en batterijen aanbieden. Het is een zeer overzichtelijke site met een groot aanbod. Zowel huismerken als vele bekende merken worden aangeboden in de webshop. Zo kun je precies die toner vinden die in jou apparaat past.

Op de site vindt je veel productinformatie, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt. Vaak hebben ze namelijk een goedkoper huismerk als alternatief van duurdere producten. Ook zijn er op de site reviews van andere mensen te lezen, zodat je kan lezen hoe een product bevallen is bij die mensen.

Alles is makkelijk, veilig en snel te bestellen via de site. Alle producten kunnen direct uit voorraad geleverd worden en wanneer je voor 17.00 bestelt wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Huismerken worden boven de vijftig euro gratis geleverd en anders zijn de verzendkosten slechts 2,95. Ook biedt Wibber haar klanten een honderd procent tevredenheidgarantie.

Prima

Ervaring van Marc, toegevoegd op 10 februari 2016

Cartridges snel in huis en de afdrukken zien er goed uit.

Ervaring van Vriendenmans, toegevoegd op 12 februari 2015

Grote bestelling cartridges, na 3 dagen in huis inclusief weekend, kan nu weer een paar jaar printen :D

Ervaring van M, toegevoegd op 5 november 2014

Mooie kleuren kwaliteit uitstekend

» wibber.nl Review

Mijn ervaring plaatsen