Wiid.nl ervaringen en beoordelingen

Wiid.nl helpt je om Friesland op een nieuwe manier te ontdekken en te beleven. Geniet van de groene omgeving en uiteraard van de luxe accommodaties midden in de Friese natuur. Ervaringen en beoordelingen over de camping kan je eerlijk online teruglezen. Je hebt zo direct een idee wat je kan verwachten tijdens een vakantie in Friesland.

Mijn ervaring plaatsen

Over Wiid

Website wiid.nl is de site van vakantiepark It Wiid - Eernewoude, een prachtige camping aan het water in het hart van Friesland, zoals ze het zelf omschrijven. It Wiid heeft zowel kampeerplekken als bungalows te huur en biedt tal van mogelijkheden om voor jong en oud van de vakantie een succes te maken.

Leuk is het filmpje op wiid.nl waarmee je als toerist alvast even rond kan kijken welke faciliteiten het park te bieden heeft en hoe het er uitziet. De site is smaakvol vormgegeven in rustige kleuren en een goede opbouw. Alle informatie is eenvoudig te vinden en wordt opgesierd door mooie fotos.

Heel handig is de tab acties waarmee je direct kan profiteren van kortingen. Wiid.nl biedt de mogelijkheid direct vanaf de site de vakantie te boeken en alvast uitstapjes te regelen. Mocht je alles nog eens rustig na willen lezen dan is er de mogelijkheid om een gratis brochure aan te vragen, zowel digitaal als per post.

Ervaring van Winkels, toegevoegd op 28 augustus 2014

Keurige camping in Friesland, personeel bij de receptie blijft vriendelijk en behulpzaam. Sanitair ook tip top en schoon

» Wiid.nl Review

Mijn ervaring plaatsen