Wijkopenautos ervaringen en beoordelingen

Soms wil je snel je auto verkopen omdat je een nieuwe auto op het oog hebt. Het kan natuurlijk ook dat de dealer wel erg weinig geld biedt voor je nieuwe auto. Wij kopen auto’s helpt je om een snelle taxatie te krijgen. Uit de ervaringen en beoordelingen op onze site kan je lezen wat anderen van de service vonden.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Wijkopenautos

Soms kom je in een situatie waarbij het nodig is een auto snel van de hand te doen. Je kunt er dan voor kiezen de auto particulier te verkopen of aan te bieden via een van de gespecialiseerde internetsites. Soms is dat erg omslachtig en arbeidsintensief. Er bestaat nog een andere optie. Wijkopenautos.nl is een bedrijf dat iedere auto koopt. Ongeacht de leeftijd, de kilometerstand of staat van onderhoud. Binnen 48 uur is alles geregeld, inclusief de afmelding van de verzekering en het verkrijgen van een vrijwaringsbewijs. Het bedrijf is RDW erkend.
Om je auto te verkopen volg je de aanwijzingen zoals die op de website vermeld staan. Allereerst vul je het kenteken van de auto, de kilometerstand en je e-mailadres in. Hierna krijg je gelijk een prijsindicatie te zien. Vervolgens maak je een afspraak bij een van de vestigingen van wijkopenautos.nl voor een vrijblijvende taxatie. Als je akkoord gaat met het bod, dan kun je de auto direct verkopen. Het aankoopbedrag wordt op je rekening gestort.

» Wijkopenautos Review

Mijn ervaring plaatsen

Wijkopenautos ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews