Wijnbeurs.nl ervaringen en beoordelingen

Wijnbeurs.nl importeert al jaren de mooiste wijnen uit de hele wereld. Hierbij wordt er altijd een garantie gegeven dat de wijn voldoet aan de mooiste verwachtingen. Voldoet de wijn niet? Dan krijg je gewoon je geld terug. Je kan zo altijd genieten van de lekkerste wijnen en op basis van de importeurs ervaringen en beoordelingen een wijn uitzoeken.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over wijnbeurs.nl

Bij Wijnbeurs kun je online wijn bestellen die thuis wordt bezorgd. De website bestaat al 35 jaar. Wijnbeurs biedt een 100% Proefgarantie: wanneer de wijn niet naar wens is kan deze gratis geretouneerd worden.

Op de website van Wijnbeurs kun je zoeken op druifsoort, wijnregio, land, kleur en op smaak. De website is opgedeeld in een aantal categorieën. Naast rode wijn, witte wijn en meer wijn is er ook een categorie voor liefhebbers. Op de website is ook veel informatie te vinden over wijnsoorten en wijnhuizen.

Naast de standaardcategorieën is er ook een rubriek met aanbiedingen. Hier zijn wijnen te vinden die in de aanbieding zijn. Alle producten zijn overigens voorzien van een foto van de wijnfles en een smaakprofiel. Bij het smaakprofiel staat een omschrijving van de smaak in een aantal steekwoorden. Er staat ook informatie bij over de regio, houdsbaarheidsdatum, serveertemperatuur en het alcoholpercentage. Er staan ook tips bij met welk voedsel de wijn gecombineerd kan worden.

Wijbeurs organiseert ook wijnproeverijen op locatie.

» wijnbeurs.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Wijnbeurs.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews