Wijnig ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Wijnig.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Wijnig

Als je wijnliefhebber bent kun je je hart ophalen op de webwinkel Wijnig.nl. Omdat er erg veel verschillende wijnen te verkrijgen zijn, zijn deze onderverdeeld in verschillende categorieën. Per categorie kun je ook weer selecteren op het land van afkomst van de wijn. Zo kun je gericht zoeken.

Op de webwinkel kun je een account aanmaken. Op deze manier kun je steeds als je de webwinkel bezoekt inloggen en hoef je enkel bij het eerste bezoek je gegevens in te vullen. Ook kun je op deze manier bestellingen zien die je in het verleden gedaan hebt.

Wanneer je je bestelling voor 16.00 uur plaatst zal hij de volgende dag geleverd worden. Enkel wanneer je in het weekend bestelt, zal de bestelling dinsdag bezorgd worden. Bij bestellingen boven de €50 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €6,95.

Op de homepagina van de webwinkel kun je de populairste wijnen vinden. Hier kun je dus zien voor welke wijnen andere bestellers hebben gekozen. Ook de nieuwste producten zijn op deze pagina te vinden.

Ervaring van Edwin, toegevoegd op 20 augustus 2015

Levering was zoals beloofd binnen 1 dag. Vanavond de eerste fles opentrekken.

» Wijnig review

Mijn ervaring plaatsen