Wijnoutlet.nl ervaringen en beoordelingen

Wijnoutlet.nl zorgt ervoor dat de lekkerste wijnen van de wereld tegen de absolute laagste prijs verkocht worden. Van een rode wijn tot een witte of bruisende wijn. Alles wordt geselecteerd in het buitenland en hier verkocht tegen een lage prijs. Ervaringen en beoordelingen lees je direct bij de wijnen terug zodat je weet wat je voordelig in huis haalt.

Mijn ervaring plaatsen

Over wijnoutlet.nl

Bij wijnoutlet kan je wijn bestellen die vervolgens thuis wordt bezorgd. Het bedrijf bestaat al 17 jaar. Wanneer de wijn niet naar wens is kent wijnoutlet een 100% Proefgarantie. Dat betekent dat wijnen die niet naar wens zijn, gratis geretouneerd kunnen worden. Het assortiment bestaat uit rode wijn, witte wijn, rose en bruisende wijn.

Het bedrijf haalt haar voorraad uit restvoorraden van bekende wijnhuizen. Dat betekent dat de wijn gekocht kan worden tegen voordelige prijzen. De flessen worden bezorgd via PostNL in een breukvrije verpakking. Bij betaling met Ideal worden bestellingen vanaf 85 euro gratis bezorgd. Er kan ook betaald worden via AfterPay, VISA en Mastercard. Bij deze betaalwijzen wordt er gratis bezorgd vanaf bestelling boven de 125 euro.

De bezorgkosten voor bestellingen die onder de gratis bezorging vallen, zijn 5,95 euro. Het bedrijf heeft ook een website voor Belgische klanten namelijk: Wijnoutlet.be. De levertijd bedraagt meestal tussen de twee à drie werkdagen. Het magazijn van de website is gevestigd in Haaksbergen.

Ervaring van Victor, toegevoegd op 24 december 2014

Jammer van de verzendkosten, als jullie dat nog zouden aanpassen zou ik vaste klant worden. Andere tip, bij een andere wijnwinkel waar ik weleens bestel krijg je suggesties op basis van de wijnen die je eerder hebt besteld. zou ik ook graag bij jullie zien

Ervaring van Mon Ami, toegevoegd op 7 november 2014

Heerlijke wijnen, zachte prijsjes.

» wijnoutlet.nl Review

Mijn ervaring plaatsen