Wilpe.com ervaringen en beoordelingen

Bij Wilpe vind je eigenlijk alles. Van elektronica producten tot gereedschap, Wilpe heeft het allemaal. Waarom je voor Wilpe zou moeten kiezen vind je terug in de beoordelingen en reviews met daarin positieve en negatieve ervaringen met deze webwinkel. Wil jij dus meer lezen over wilpe.com? Je leest het hier.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Wilpe.com

Op Wilpe kan een bezoeker een flink aantal aanbiedingen vinden voor een veelvoud aan producten. Alles wordt erg netjes zichtbaar gemaakt door afbeeldingen. Tevens is er bij elke deal een en ander te lezen wat de deal precies allemaal inhoudt.

Duidelijk
Met pictogrammen en korte steekwoorden is het voor een klant makkelijk om te zien wat alle voordelen van Wilpe zijn. Dit is onder meer een gratis verzending boven de honderd euro. Tevens is het makkelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Wilpe, mochten er nog dingen onduidelijk zijn voor de bezoeker van de website.

Illustraties
Ook de verdere informatie wordt erg fijn weergeven op de website. Er is niet geschuwd hier een daar wat extra moeite te doen voor zeer mooie illustraties. Dit ziet er niet alleen erg gelikt uit, maar zorgt er ook voor dat je als bezoeker graag nog eens even naar een ander deel van de website gaat.

» Wilpe.com Review

Mijn ervaring plaatsen