Wimdu ervaringen en beoordelingen

Wimdu.nl is de online specialist voor iedereen die een leuk appartement zoekt in de stad. Het maakt niet uit of het in Nederland is of in Amerika je vind hier altijd een overnachting voor tijdens een vakantie. De ervaringen en beoordelingen laten weten dat wimdu.nl vaak nog voordeliger is dan een hotelovernachting met het hele gezin.

Mijn ervaring plaatsen

Over wimdu.nl

Een aantal jaren geleden hebben twee hechte vrienden die elkaar op de universiteit leerden kennen samen Wimdu opgericht. Diezelfde vrienden hebben in het verleden al bewezen dat ze samen zaken kunnen doen en vonden dat het tijd was om iets te doen aan de veel te hoge hotelprijzen die mensen moeten betalen. Tijdens een gezamenlijke wereldreis konden ze hun ogen niet geloven dat mensen teveel geld moeten neertellen als je een simpel hotelkamertje wilt huren voor één nacht.

Andere manier van reizen

Wimdu is een team van hoogopgeleide mensen die het doel hebben om van thuisgemaakte privéverhuur om te toveren tot een gemakkelijk te gebruiken globale kamerverhuur. Met andere oorden je huurt bij Wimdu alleen privé bij de mensen en dat heeft een heleboel voordelen: je bent goedkoper uit en je leert mensen persoonlijk kennen waarmee je lekker kan gaan tafelen. Het contact is anders dan in een standaard hotel. Het team van Wimdu bestaat uit meer dan 350 mensen en elke dag groeien zij meer en meer. Je boekt heel gemakkelijk op de homepage en voor je het weet, ben je al vertrokken op reis.

prima site

Ervaring van Gysan, toegevoegd op 12 oktober 2018

het huis in Montegiorgio Italiƫ was heel fijn, vooral ook de mensen die het verhuren zijn fantastisch. Dat is altijd een voorwaarde voor een geslaagde boeking. Foto's zeggen niet alles. Goed bij Wimdu vind ik de mogelijkheid om door te geven dat een huis niet voldoet aan de beschrijving waardoor het bedrag niet wordt door geboekt naar de verhuurder.

Ervaring van Gysan, toegevoegd op 12 oktober 2018

Ervaring van Ilse, toegevoegd op 1 december 2014

Heel gaaf appartement hadden we in Barcelona, normaal boeken we een hotel maar wilden een keer proberen op aanraden van vrienden. We zaten middenin de stad, hoop lol beleefd met de buurman.

Ervaring van Luc, toegevoegd op 27 december 2013

Snel reactie op mijn vraag, veel aanbod, ga zometeen boeken voor berlijn.

» wimdu.nl Review

Mijn ervaring plaatsen