Winkelglutenvrij.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Winkelglutenvrij.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Winkelglutenvrij.nl

Op deze webwinkel kun je terecht wanneer je op zoek bent naar producten die geen gluten bevatten. Er is een zeer groot assortiment te vinden. Met een keuze uit omstreeks 1249 producten is het zeker mogelijk om een scala aan producten naar jouw keuze te vinden. Ook is er de categorie 'aanbiedingen' te vinden. In deze categorie vind je de producten die op dat moment extra voordelig zijn.

De producten zijn per categorie ingedeeld. Zo kun je bijvoorbeeld de categorieën ontbijt, tussendoortjes of dranken selecteren. De bezorging van de producten gaat erg snel. Wanneer je producten voor 21.30 uur op werkdagen bestelt, worden ze de volgende dag al bezorgd. Bij bestellingen van €45 of meer worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Beneden dat bedrag wordt er €3,95 aan verzendkosten berekend.

Wanneer je een vraag wil stellen of persoonlijk advies nodig hebt kun je de klantenservice telefonisch bereiken. Het telefoonnummer is op de website te vinden. Ook per email kun je contact leggen met de klantenservice. De procedure wanneer je een klacht in wil dienen staat op de website beschreven.

» Winkelglutenvrij.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Winkelglutenvrij.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews