Winterbanden.nl ervaringen en beoordelingen

Winterbanden zijn belangrijker dan ooit gezien ze in onze buurlanden als verplicht zijn ingesteld. We kunnen hierdoor niet zomaar de grens over om boodschappen te doen of een dagje uit te gaan. Winterbanden.nl helpt je aan de hand van ervaringen van weggebruikers en beoordelingen aan een goed paar winterbanden.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Winterbanden.nl

Elk jaar komt het dilemma: Moet je winterbanden op je auto plaatsen of zijn standaardbanden prima? Ijs of sneeuw zijn geen dagelijks onderdeel maar wat als je toch vaak de baan op moet, of steker, je vertrekt op wintervakantie, dan kan dit wel een aanradertje worden.

In besneeuwde of ijzige omstandigheden is de remafstand zeker dubbel. Het loopvlak van de band is een essentieel onderdeel voor de baanvastheid, de bochten, het optrekken en afremmen. Winterbanden behouden soepelheid en zijn minder onderhevig aan slijtage bij koude temperaturen. De bestuurder ervaart een veiligere rijstijl.

Winterbanden zijn in Nederland nog niet verplicht maar als je hiervoor kiest, kan je best de vier banden vervangen. Om je winterband te kiezen kan je te rade gaan bij je autodealer of voer online je automerk, het model en de uitvoering in, en je krijgt een breed gamma aan merken, informatie en prijzen.
Koop hier je winterbanden online en laat ze plaatsen door je plaatselijke garagist!

» Winterbanden.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Winterbanden.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews