Wippertje.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Wippertje.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Wippertje.com

Deze erotische webwinkel biedt alles wat je nodig kunt hebben op erotische momenten. Deze producten kun je ook gebruiken om juist een erotisch moment te creëren. Seksartikelen zoals seksspeeltjes, erotische lingerie voor mannen en vrouwen en verschillende soorten glijmiddel zijn volop verkrijgbaar. Door het ruime assortiment kun je nog eens wat nieuws proberen. Als je de categorie 'nieuw' selecteert zie je direct de artikelen die het nieuwst zijn in het assortiment.

Deze webwinkel kent een snelle levertijd. Wanneer je je bestelling plaatst voor 23.00 uur, heb je deze de volgende dag in huis. Dit geldt ook op zondag. Op de webwinkel zijn verschillende ervaringen van klanten te lezen. Ook de best verkochte artikelen kun je vinden op de website.

De verzending van de artikelen gebeurt zeer discreet. De bestelling wordt verstuurd in een blanco verpakking. Er staat geen naam van de webwinkel op en pakketten worden niet bij de buren bezorgd wanneer je het pakket zelf niet in ontvangst kan nemen.

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 20 augustus 2015

snel gelverd, schrijf je in voor de nieuwsbrief krijg je 5 euro korting. 3 keer besteld nu.

» Wippertje.com review

Mijn ervaring plaatsen