Witgoedhuis ervaringen en beoordeligen

Een wasser of droger nodig? Witgoedhuis helpt je met het vinden van de juiste machine. Online service dat is wel degelijk mogelijk bewijst deze winkel. In onze ervaringen en beoordelingen kan je precies lezen hoe andere klanten deze service hebben ervaren. Uiteraard is de informatie altijd eerlijk en realistisch en krijg je zo een duidelijk beeld van Witgoedhuis.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Witgoedhuis.nl


Als je op zoek bent naar witgoed, neem dan een kijkje op www.witgoedhuis.nl. Ze hebben een uitgebreid assortiment. Niet alleen je wasmachine of koelkast kan je daar aanschaffen, maar als je een broodrooster of zonnebank wilt hebben, kan je ook daar terecht. In tegenstelling tot vele andere webshops, hebben ze een winkel. Als je het product eerst wilt bekijken of je geeft de voorkeur aan een goede service, dan kan je in Beesd langskomen. Elke vrijdag is het koopavond en ook de zaterdagen zijn ze open.

Over de garantie hoef je je geen zorgen te maken, want je kunt de garantieperiode verlengen naar 5 jaar. Dit houdt in dat je 5 jaar lang geen kosten hebt, want het is inclusief de voorrijkosten, arbeidsloon, onderdelen en je mag zelf een erkende monteur kiezen. Al sinds 1996 bestaan ze al, dus ze zijn betrouwbaar, wat je niet met zekerheid kan zeggen van andere webshops. Op bekende vergelijkingssites staan ze goed aangeschreven, dus als je op zoek bent naar witgoed, kijk dan eerst eens op www.witgoedhuis.nl.

» Witgoedhuis.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Witgoedhuis ervaringen en beoordeligen

Bekijk alle reviews