Withlocals.com ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Withlocals en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over With Locals

Withlocals.com is een online marktplaats voor reizigers overal ter wereld. De site biedt unieke reiservaringen aan, die inspelen op de wens van de reizigers om het lokale leven van de bezochte bestemmingen te ontdekken. Op de site kunnen daarom zowel reizigers als 'gastheren' terecht. Beide partijen worden vervolgens samengebracht via de wetten van vraag en aanbod.
Het aanbod van Withlocals.com werd in de eerste plaats ontwikkeld door een aantal computerliefhebbers met een passie voor eten. Centraal staat nog steeds de mogelijkheid om als reiziger een maaltijd te nuttigen ten huize van een lokale gastheer. Daarnaast worden ook nog gidstochten en diverse (traditionele) activiteiten met de 'locals' gepresenteerd. Deze activiteiten kunnen variëren van het beoefenen van extreme sporten tot het aanleren van traditionele kunsten.
De website werd in de eerste plaats gelanceerd in Zuidoost Azië en biedt voorlopig reiservaringen aan in Cambodja, India, Indonesië, Maleisië, Nepal, Nederland, de Filippijnen, Singapore, Spanje, Sri Lanka, Thailand en Vietnam.

Ervaring van THeo en Feline, toegevoegd op 7 augustus 2015

Een aantal keer heerlijk gegeten tijdens onze rondreis, echt een aanrader.

» With Locals Review

Mijn ervaring plaatsen