Wonova ervaringen en beoordelingen

In een woonwebwinkel vind je soms net iets meer dan in een gewone winkel. Wonova is hier een prachtig voorbeeld van vol met leuke woonaccessoires voor jong en oud. De ervaringen en beoordelingen van anderen geven je een duidelijk beeld van de mogelijkheden in deze webshop.

Mijn ervaring plaatsen

Over Wonova

Wonova.nl is een webwinkel die mensen toestaat om van thuis uit handige spulletjes te kopen voor de woning. Je hoeft dus dankzij deze handige formule niet langer tot aan een meubel- of decoratieverkoper te rijden. Het aanbod van wonova.nl is zeer divers te noemen. De webwinkel kent drie grote categorieën: Woonkamer, slaapkamer, badkamer, accessoires, verlichting en tuin. Elk aspect van de woning komt met andere woorden aan bod. Binnen deze onderverdelingen wordt dan nog verder gespecificeerd naar voorwerp. Zo kan je in de categorie woonkamer bijvoorbeeld kiezen uit bijvoorbeeld banken, tafels of stoelen. Wonova.nl merkt op dat heel dit aanbod wordt verkocht tegen een erg scherpe prijs. Voor mensen die pas gaan samenwonen en nog niet de beschikking hebben over een riant loon kan deze webwinkel dus een goede optie zijn. Comfort aan een lage prijs is immers zeer gegeerd door jonge koppels. Betalen gebeurt op deze site op een veilige manier en kan via diverse mogelijkheden waaronder een overboeking.

Stoelen waren beschadigd

Ervaring van Sofie, toegevoegd op 11 mei 2014

De stoelen zijn beschadigd afgelevert, nu moet ik weer gaan bellen en alles zelf regelen wat een gedoe Wonova. Zo irritant als een online bestelling misgaat.

» Wonova Review

Mijn ervaring plaatsen