Woonboulevard Poortvliet ervaringen en beoordelingen

Meubels, kasten en andere accessoires voor in huis nodig? Bij woonboulevardpoortvliet.nl kun je terecht voor al deze spullen. Of je nu aan het verhuizen bent of gewoon een nieuwe bank nodig hebt. De ervaringen met Woonboulevard Poortvliet kun je samen met beoordelingen op onze website bekijken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Woonboulevard Poortvliet

De site woonboulevardpoortvliet.nl is de webshop van de Woonboulevard Poortvliet XXL dat 30 winkels heeft in Poortvliet. Als je geen zin of tijd hebt om naar deze winkel te gaan, dan kun je prima op de website terecht. Hier kun je snel en overzichtelijk het aanbod van allerlei spullen op het gebied van wonen en slapen vinden. Het aanbod is groot, maar toch is het zoeken eenvoudig. Bovenaan de startpagina kun je zoeken op wonen, slapen, baby & tiener, tuin, vloer & raam, verlichting, accessoires en merken. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een barkruk, dan klik je op wonen en vervolgens zie je onder stoelen de zoekterm barkrukken staan. Daarna zijn er allerlei zoekfuncties om jouw zoektocht naar de juiste kruk makkelijk te maken. Zo kun je filteren op prijs, kleur, merk en zithoogte. Bestellen van je gewenste producten is eenvoudig en mocht je er niet uit komen dan staan op de website nog altijd de contactgegevens vermeld. Klanten beoordelen de site met een 8,4.

Correct opgelost

Ervaring van Bart Zijderveld, toegevoegd op 25 februari 2018

Etten-Leur, 25 02 2018 Het hele traject van een bankstel uitzoeken, bestellen en afwachten blijft tot het moment van aflevering een spannende belevenis waarbij er tot het laatste moment nog iets verkeerd kan gaan. En dat maakten we helaas mee in de vorm van een behoorlijke snee in het leer tijdens het uitpakken. Begrijp best dat die jongens van de bezorgdienst graag naar huis wilden maar ze moeten natuurlijk wel even secuur blijven werken tot ze weer op weg zijn. Hoewel dit een kostenpost veroorzaakte waar Poortvliet uiteraard niet op zat te wachten werd hier toch de enige correcte oplossing toegepast: omruiling van het complete bankstel. Het probleem werd dus gewoon goed opgelost en we gaan zeker nog eens naar Poortvliet terug.

topzaak !!!

Ervaring van monique vermaire, toegevoegd op 11 februari 2016

Wij kopen al jaren bij wbPoortvliet, sterker nog we gaan niet eens ergens anders kijken! Mooie spullen,mooie zaak, vriendelijk personeel en topservice en waar vindt je dat nog !! misschien zijn ze iets duurder als ergens anders, maar de service is voor ons vele malen belangrijker !

Showroommodellen

Ervaring van Valerie B, toegevoegd op 12 december 2014

De showroommodellen zijn lekker goedkoop, afdingen lukt ons niet zo bij deze winkel maar we blijven proberen haha

Kinderkamer

Ervaring van Tygo, toegevoegd op 25 augustus 2014

De kinderkamer voor onze aankomende zoon besteld bij Poortvliet. Alles is op tijd geleverd en wij hebben geen aanmerkingen.

onze favoriete meubelboulevard

Ervaring van Norah, toegevoegd op 19 december 2013

Fijne meubelboulevard met veel winkels, je hoeft nergens meer heen voor je complete uitzet

» Woonboulevard Poortvliet Review

Mijn ervaring plaatsen