Woonexpress ervaringen en beoordelingen

Woonexpress is absoluut een grote concurrent van Ikea. De leuke meubels en accessoires zijn tegen een klein prijsje te koop. Maar hoe zit het dan met de prijs kwaliteitsverhouding. Klanten die je al voorgingen leggen het graag uit met hun ervaringen en beoordelingen op onze website.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Woonexpress.nl

De winkelketen Woonexpress behoort tot De Mandemakers Groep (DMG). DMG, opgericht in 1978, is een bedrijf actief in het verkopen en plaatsen van meubels, badkamers en keukens. Momenteel zijn er negen Woonexpress warenhuizen te bezoeken en dit op de volgende locaties: Amsterdam-Westpoort, Amsterdam-Zuidoost, Barendrecht, Beverwijk, Den Haag, Duiven, Rotterdam, Utrecht en Waalwijk.

Je kan ook terecht op hun website: www.woonexpress.nl. Hier vind je een enorme keuze aan meubels en woonaccessoires in de volgende categorieën: woonkamer, keuken, slaapkamer, kinderkamer, badkamer, kantoor, hal en tuin. Met één klik kan je ook alle recente aanbiedingen bekijken. Je bestelde producten kan je gratis afhalen in één van de bovenstaande warenhuizen of laten bezorgen, en er is ook een montageservice.

Men werkt met een ’30 dagen niet goed geld terug’ garantie. Mochten er toch problemen of klachten zijn, dan kan je de firma telefonisch bereiken, via e-mail, per post of je kan terecht in één van de winkels. Alle contact- en adresgegevens zijn goed terug te vinden op de website.

» Woonexpress.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Woonexpress ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews