Wunderland Kalkar ervaringen en beoordelingen

Wunderland Kalkar is een pretpark en hotel in één en biedt zo de ideale combinatie een gezinnen. Een weekendje weg naar dit pretpark is dus helemaal compleet en gelegen in Duitsland. Maar is het geschikt voor jonge gezinnen? Je leest het allemaal in onze ervaringen en beoordelingen van gasten die je al voor zijn geweest.

Mijn ervaring plaatsen

Over Wunderland Kalkar

Op www.wunderlandkalkar.eu vind je niet alleen een uitgebreide beschrijving van het pretpark, er is ook veel zorg besteed aan het reserveringsgedeelte. In dit reserveringsgedeelte is het erg makkelijk te zien of bijvoorbeeld het hotel, de vergaderruimte of 1 van de hallen beschikbaar is op de datum die je wenst. Ook vind je op de site informatie over de vele verschillende kaartjes en arrangementen. Als je iets gevonden hebt wat je leuk vindt, dan kan je de kaartjes gelijk bestellen. Hierbij krijg je 5 euro korting op de prijs die je aan de kassa moet betalen. Als je even goed zoekt dan zie je allerlei leuke lastminute kortingen en kortingen die worden berekent aan de hand van je lengte of leeftijd. Alles even goed doorlezen kan dus geen kwaad. Ga je met kleine kinderen of juist met een groep vrienden, hou dan de agenda in de gaten als je je reisje gaat plannen, het aanbod van optredens en andere zaken varieert namelijk nogal.

Geweldige vakantie

Ervaring van Wil en Dinie Passier, toegevoegd op 14 juli 2015

Als groep van 12 personen waarvan 4 leiding en 8 personen met een beperking zijn we 5 nachten naar Kalkar geweest. Wij worden daar elk jaar door personeel met open armen ontvangen. Onze mensen genieten hier elke minuut van de dag. Onze tafel was weer mooi versierd, want Jan is jarig, er kwam een grote aardbeientaart op tafel. En bij het avondeten stond er een ijskoeler met een fles wijn klaar. Het werd de hele week een groot feest met s,avonds muziek met Bo-Rob-Jack-Natasja en pearl. Ook door deze mensen werden onze gasten als vrienden ontvangen. Het eten en drinken en slaapkamers,alles was weer geweldig. Maar vooral danken wij alle personeel voor deze fijne week. Groeten van ons allemaal uit Sint Oedenrode.

3 dagen geweest

Ervaring van Wunderland Fan, toegevoegd op 21 juli 2014

Het all inclusive concept is prima, zelfs laat op de avond is er nog vanalles te verkrijgen.Wel elke dag zelfde buffet maar als je niet te lang blijft is dat prima. De hotelkamers waren prima, schoon en prima bedden. Jongste kind heeft genoten van de goochelaar

Ontzettend genoten

Ervaring van Lisanne en familie, toegevoegd op 25 februari 2014

Het eten was voortreffelijk. wij hebben de verjaardag van mijn vader geviert bij Wunderland Kalkar, hij werd 80 en heeft het er nog steeds over. Kinderen vonden het ook geweldig.

goed voor gezinnen met wat oudere kinderen

Ervaring van Nicole, toegevoegd op 10 december 2013

Zijn hier vorig jaar geweest met kleine kinderen. Voor de allerkleinsten is er niet veel te doen als je het vergelijkt met Efteling. Grotere kinderen is wel aan te raden.

» Wunderland Kalkar Review

Mijn ervaring plaatsen