Xandi.nl ervaringen en beoordelingen

Xandi.nl helpt je om een geliefde te verassen met sexy kleding of lingerie. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het hier vinden uiteraard in een sexy uitvoering. Met behulp van de beoordelingen kan je altijd een sexy outfit vinden bij xandi.nl. Maak gebruik van de ervaringen van anderen en veras je partner.

Mijn ervaring plaatsen

Over xandi.nl

Xandi.nl is een website waarop de zelfbewuste vrouw sexy kleding, lingerie en badmode kan bestellen. Al bladerend door de pagina’s maak je een keuze voor prachtige kleding voor een romantisch avondje bij de open haard of voor een vakantie op een zonovergoten strand.

Xandi.nl is zeer smaakvol vormgegeven met mooie foto’s en de kleuren en indeling zijn rustig gehouden. Het zoekprogramma met de verschillende filters werkt prima en daardoor kan je heel gericht het artikel van je gading vinden. Onder de tab “sale” vind men de aanbiedingen van dat moment.

Xandi.nl biedt de mogelijkheid om een account aan te maken zodat het niet nodig is bij iedere nieuwe bestelling de persoonsgegevens op te geven en waar men de bestelhistorie kan ophalen. Tevens is er de mogelijkheid om een verlanglijst aan te leggen die een volgende keer geraadpleegd kan worden. Alle contactgegevens van Xandi.nl zijn eenvoudig te vinden en je kunt via een contactformulier je vragen stellen.

Ervaring van Ilonka, toegevoegd op 15 januari 2015

De legging lijkt net op echt leer, zeer goede kwaliteit voor deze prijs.

» xandi.nl Review

Mijn ervaring plaatsen