Xclusive Parking ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Xclusiveparking en lees wat andere mensen van deze parkeeraanbieder vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Xclusive Parking

Op de website exclusiveparking.nl kun je een parkeerplaats reserveren op Schiphol als je op zakenreis of vakantie gaat met het vliegtuig. Het is raadzaam om van deze service te raadplegen, aangezien het behoorlijk kan schelen in de kosten en het je de stress van het zoeken naar parkeerruimte bespaart. Daarnaast kun je vooraf bepalen op welke manier je je auto wilt stallen. De website biedt drie mogelijkheden:

Shuttle service houdt in dat je in een garage op ongeveer vijf minuten afstand van Schiphol parkeert, en vervolgens met een shuttle bus naar de vertrekhal wordt gebracht.
Valet parking is het volledig laten verzorgen van het parkeren. Je rijdt naar Schiphol, geeft je auto af en wanneer je terugkeert staat hij weer klaar bij de aankomsthal.
Dual service is een combinatie van bovenstaande opties. Je kunt zelf kiezen of je bij aankomst of bij vertrek gebruikmaakt van valet parking.

Ervaring van Bart dorreman, toegevoegd op 15 juni 2015

Veel beter dan quick parking waar ik voorheen parkeerde, service hebben ze hoog in het vaandel staan. Vlucht was vertraagd maar geen probleem.

» Xclusive Parking review

Mijn ervaring plaatsen