Yourhosting.nl ervaringen en beoordelingen

Yourhosting.nl is één van de voordeligste hostings van Nederland. Al meer dan 120.000 klanten zijn hierachter en aan de hand van ervaringen en beoordelingen kan je het nu zelf ervaren. Lees alles over deze betrouwbare hosting met de voordeligste domeinnamen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over yourhosting.nl

Bij Yourhosting je terecht voor domeinnamen en webhosting. Daarnaast biedt het bedrijf nog andere producten aan voor websites. Het bedrijf bestaat sinds 2001 en is de grootste shared webhostingprovider van Nederand.

De website is onderverdeeld in de categorieën: domeinnamen, e-mail, hosting, VPS en website. Daarnaast is er ook een kopje te vinden waar meer informatie over het bedrijf te vinden is.

Yourhosting heeft ook een aparte afdeling voor vragen. Een vraag kan rechtstreeks gesteld worden maar gebruikers kunnen ook zoeken tussen de meestgestelde vragen. Voor zaken die wat ingewikkelder zijn, heeft Yourhosting (video)handleidingen en hulp op afstand.

Yourhosting bied niet alleen producten aan. Je vindt ook veel informatie over bijvoorbeeld domeinnamen. Klanten die een product hebben bij Yourhosting kunnen een account aanmaken en krijgen zo meer inzicht in hun producten en diensten.

Het bedrijf heeft ook nog een aparte website voor webdesign en business. Bij de afdeling webdesign kan men terecht voor het laten bouwen van websites. Business biedt mogelijkheden voor zakelijke klanten.

» yourhosting.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Yourhosting.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews