Yoursminc ervaringen en beoordelingen

Jouw financiële administratie kan gewoon eenvoudig online geregeld worden via Yousminc. Je regelt zo zelf eenvoudig je administratie zonder gedoe en extra hoge kosten. Je kan het zelfs gratis uitproberen op de website van Yoursminc. Ervaringen en beoordelingen van zzpâ€Â™ers lees je hier online terug.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Yoursminc.nl

Yours Minc is een online boekhoudpakket gericht op de ZZP-ers en het MKB.

Het mooie aan Yours Minc is dat je geen specifieke boekhoudkundige kennis moet hebben om gebruik te kunnen maken van het online programma. Het is ideaal voor starters omdat de toegang laagdrempelig is. Het grootste voordeel van het online boekhoudpakket is dat je overal je eigen administratie kan bekijken of je boekhouding kan doen, want je kan gewoon inloggen via je mobiel of tablet.

Vanaf regel je zelf je financiële administratie waaronder kilometervergoeding, facturatie, uitgaven, btw-aangiftes, offertes... Het enige wat je hoeft te doen is een gratis account aan te maken. Hierdoor heb je trouwens al meteen recht op een gratis proeflicentie. Zo kan jij tijdelijk kennismaken met de voordelen van het boekhoudpakket.

Heb jij goede ideeën om het boekhoudpakket van Yours Minc te verbeteren? Dan mag je hun altijd een seintje geven. Dit kan je doen door het online contactformulier in te vullen. Zodra zij jouw idee ontvangen zullen ze kijken hoe nuttig het is en de mogelijkheid ervan om het te integreren in het online boekhoudpakket.

» Yoursminc.nl Review

Mijn ervaring plaatsen