Yoursminc ervaringen en beoordelingen

Jouw financiële administratie kan gewoon eenvoudig online geregeld worden via Yousminc. Je regelt zo zelf eenvoudig je administratie zonder gedoe en extra hoge kosten. Je kan het zelfs gratis uitproberen op de website van Yoursminc. Ervaringen en beoordelingen van zzpâ€Â™ers lees je hier online terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Yoursminc.nl

Yours Minc is een online boekhoudpakket gericht op de ZZP-ers en het MKB.

Het mooie aan Yours Minc is dat je geen specifieke boekhoudkundige kennis moet hebben om gebruik te kunnen maken van het online programma. Het is ideaal voor starters omdat de toegang laagdrempelig is. Het grootste voordeel van het online boekhoudpakket is dat je overal je eigen administratie kan bekijken of je boekhouding kan doen, want je kan gewoon inloggen via je mobiel of tablet.

Vanaf regel je zelf je financiële administratie waaronder kilometervergoeding, facturatie, uitgaven, btw-aangiftes, offertes... Het enige wat je hoeft te doen is een gratis account aan te maken. Hierdoor heb je trouwens al meteen recht op een gratis proeflicentie. Zo kan jij tijdelijk kennismaken met de voordelen van het boekhoudpakket.

Heb jij goede ideeën om het boekhoudpakket van Yours Minc te verbeteren? Dan mag je hun altijd een seintje geven. Dit kan je doen door het online contactformulier in te vullen. Zodra zij jouw idee ontvangen zullen ze kijken hoe nuttig het is en de mogelijkheid ervan om het te integreren in het online boekhoudpakket.

Prima boekhoudpakket

Ervaring van P., toegevoegd op 16 december 2014

Ben een kleine ondernemer en heb al verschillende boekhoudpakketten gehad, tevreden over Yoursminc

Zeer gebruiksvriendelijke software

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 30 maart 2014

Zat voorheen bij Moneybird en ben op aanraden van een bevriende boekhouder overgestapt naar Yoursminc. Kosten baten analyse is ook positief.

» Yoursminc.nl Review

Mijn ervaring plaatsen