Zalando-Lounge ervaringen en beoordelingen

Lees enkele ervaringen, klachten en reviews over Zalando Lounge. Wil je kleding bestellen bij Zalando Lounge kijk dan eerst of dit bedrijf betrouwbaar is en goede recensies heeft. Zelf een beoordeling toevoegen is ook mogelijk.

Mijn ervaring plaatsen

Over Zalando-Lounge.nl

In maart 2010 werd de Zalando-Lounge gelanceerd, een online shopping-community waar leden bekende topmerken, zoals Diesel, Ugg, Liebeskind, Desigual, Vero Moda, Iceberg kunnen kopen met korting tot wel 75% van de adviesprijs. Leden van de Zalando-Lounge hebben exclusief toegang tot dagelijks startende verkoopacties, die slechts enkele dagen duren.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de Zalando-Lounge. Ben je al klant bij Zalando dan kun je je inloggegevens gebruiken op in te loggen bij Zalano-Lounge, anders kun je een nieuw account aanmaken of je kan inloggen met je Facebook-account. Een nieuw account aanmaken duurt slechts enkele minuten, waarna je gelijk kunt beginnen met shoppen.

Hoe werkt het?

Iedere dag starten zo’n drie tot vijf nieuwe verkoopacties. De verkoop duurt slechts enkele dagen en de voorraad is beperkt, op=op! Zalando-Lounge bestelt de producten pas na afloop van de verkoopperiode bij de producent, daarom is de levertijd gemiddeld drie tot vijf weken.
Via de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de startende sales-acties, zodat je je favoriete merk niet misloopt.

Kritieke punten

Ervaring van Leo de Ruiter, toegevoegd op 20 augustus 2017

Er zijn wel erg weinig en oude ervaringen. Ik koop al jaren bij Zalando Team en Lounge. Ik ben redelijk tevreden, de prijzen zijn laag, verzending normaliter goed, niet erg snel, wel fouten maar meest goed opgelost. Toch nog kritiek. Weinig keus voor 65+ in kleding, schoeisel e.d., jonge mensen op de plaatjes en maten niet hoger dan 40.Systeem bij bestelling van reserveringen deugt niet, vaak zijn artikelen uren gereserveerd en kan je ze dus niet kopen, moet je uren wachten, zeer klantonvriendelijk. Ook de klantenservice is niet attent op je klachten, ook weinig vriendelijk. De levertijd bij Lounge is wel erg lang. En kortingcodes staan wel bij betalen, maar je krijgt ze zelden.

Ervaring van Susepuus, toegevoegd op 26 juni 2015

Vandaag mijn pakketje binnengekregen, veel goedkoper dan in de winkel.

Ervaring van Manouk, toegevoegd op 16 maart 2015

Super voordelige schoenen, ben sinds kort lid van lounge en ben zeer tevreden, alleen de verzending kan wat sneller.

Lid geworden

Ervaring van Katie, toegevoegd op 30 november 2013

Lid worden is gratis en krijg elke dag de mail, nog geen kleding voorbij zien komen die ik echt wil kopen maar wacht het af. Wel veel bekende kledingmerken zien langskomen in de nieuwsbrief.

Superdeal

Ervaring van Elise, toegevoegd op 29 november 2013

Elke dag nieuwe deals, ik koop nooit meer in reguliere winkels, wacht liever totdat ik ze bij Zalando Lounge in de uitverkoop kan kopen. Ben ook lid van andere shoppingclubs.

Lange verzending

Ervaring van Loes, toegevoegd op 22 september 2013

Duurt wel erg lang voordat je het pakketje binnen hebt, bij 2,5 week.

» Zalando-Lounge.nl Review

Mijn ervaring plaatsen