Zandri.nl ervaringen en beoordelingen

Zandri.nl is de expert in scooter en brommer onderdelen. Van het vervangen van een simpel lampje tot een complete accu je vindt het allemaal in de webshop. De onderdelen zijn alleen van topmerken zodat de ervaringen met de nieuwe onderdelen zeer positief zijn. Ontdek zelf aan de hand van de beoordelingen wat je kan verwachten bij Zandri.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over zandri.nl

Zandri.nl is de website van de webshop voor het online leveren van alle onderdelen voor brommer, scooter en motorscooter. Een heel team van monteurs staat klaar om je met raad en daad bij te staan. Op de site staan meer dan 80000 artikelen variërend van bougies, manden, windschermen en alles daartussen in.

Zandri.nl is overzichtelijk vormgegeven en de navigatie tussen de verschillende pagina’s gaat makkelijk. Alle artikelen zijn uitgebreid beschreven en duidelijk gefotografeerd.
De zoekfuncties werken prima en de juiste informatie is goed te vinden.

Een opvallend kenmerk van de website zijn de montage video’s die allerlei verschillende technische handelingen voordoen zodat je zelf aan de slag kunt. Tevens zijn er van vele modellen technische tekeningen te vinden op de website zodat je moeiteloos het juiste artikel kan bestellen. De contact pagina is volledig en kent een contactformulier en daarnaast kan ook nog gebruik gemaakt worden van de servicehulplijn.

nieuwe klant

Ervaring van Jan, toegevoegd op 12 juni 2016

Hoe kan ik mijn merk Yamaha neo's 2 takt 2006 opzoeken op u site.Ik wil banden remblokjes twee takt olie en nog wat zaken bij u bestellen.

Goede service, snelle levering

Ervaring van Willem, toegevoegd op 17 december 2015

Scooter uitlaat besteld, kwam via postnl de volgende dag binnen. Ik had helaas de verkeerde besteld, dus retour gestuurd. De verzend sticker zat er al bij en hoefde niet veel te doen om het terug te sturen. Op zaterdag verstuurd, maandag belden ze al op om af te stemmen wat ik nodig had. Dat besproken en de tweede dag had ik de juiste uitlaat binnen. Alles ook weer zonder verzendkosten en zonder gezeur. Vandaar 5 sterretjes.

Ervaring van Leon, toegevoegd op 11 februari 2015

ALs ik iets nodig heb voor mijn scooter bestel ik bij jullie, goede prijzen en snel in huis.

Ervaring van A, toegevoegd op 5 november 2014

Jullie hebben me ontzettend geholpen aan de telefoon, fijn dat jullie zo snel reageren.

» zandri.nl Review

Mijn ervaring plaatsen