Zavvi.nl ervaringen en beoordelingen

Zavvi is de plek voor entertainment. Of je nu op zoek bent naar games, posters, merchandise of DVD’s en CD’s van je favoriete artiesten: zavvi bezorgt je de beste winkel ervaringen dankzij het ruime assortiment op deze overzichtelijke website. Beoordelingen zien voordat je hier je entertainment producten koopt kun je hier doen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over zavvi.nl

Bij Zavvi kun je een scala aan verschillende producten vinden. De openingspagina ziet er erg groots en strak uit. Bij elke categorie worden mooie afbeeldingen weergeven, waardoor dat als klant snel door wil kijken wat Zavvi allemaal nog meer te bieden heeft.

Webshop
Als je doorklikt kom je daarna meteen in de webshop van Zavvi. Gelukkig hebben ze hier gekozen om alles wat kleiner te weergeven, waardoor snel veel producten goed te zien zijn.

Details
Bij de producten zelf krijg je ook voldoende informatie mee. Onder meer zijn er per product een aantal plaatjes die al veel duidelijk maken. Ook is er verder een en ander aan informatie over het product en de bezorgwijze te lezen.

Opruiming
De website van Zavvi heeft eigenlijk altijd wel dingen in de aanbiedingen of in de opruiming. Deze producten staan meestal meteen bovenaan. Je kunt als bezoeker dus zeker op koopjesjacht als je op de website van Zavvi aan het rondsnuffelen bent.

» zavvi.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Zavvi.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews