Zelfstroom ervaringen en beoordelingen

Lees diverse ervaringen en beoordelingen over het bedrijf Zelfstroom. Bekijk direct of Zelfstroom betrouwbaar is en vindt meer informatie over de klantenservice van deze energieaanbieder. Zelf een ervaring toevoegen over Zelf Stroom kan altijd.

Mijn ervaring plaatsen

Over Zelfstroom

De firma Zelfstroom plaatst zonnepanelen en levert daarnaast goedkope groene elektriciteit en gas. Als klant krijg je dus een totaalpakket aangeboden. Wat je te kort komt met de zonnepanelen wordt aangevuld met energie in de vorm van groene stroom en gas, en dit aan inkoopprijs! Bijkomend voordeel: je hoeft als eigenaar van zonnepanelen van Zelfstroom geen andere energieleverancier meer in te schakelen.

Op hun website, www.zelfstroom.nl, kan je kiezen tussen twee pakketten. Men heeft het Alles-in-één huurpakket en het Alles-in-één kooppakket. Het huurpakket heeft als voordeel dat je niet direct hoeft te investeren in de zonnepanelen. Met het kooppakket kan je dan weer genieten van de hoogste besparing per maand. De keuze is dus aan jou.

Verder verleent Zelfstroom verschillende garanties en services. Zo krijg je een opbrengst-, product- én kostprijsgarantie. Interessant is de aangeboden verhuisservice: als je gaat verhuizen, verhuist Zelfstroom de zonnepanelen voor jou mee. De voorwaarden zijn terug te vinden op de website.

Zeer tevreden

Ervaring van Jager, toegevoegd op 8 oktober 2017

Heb nu sinds october 2016 zonnepanelen op mijn dak liggen Ben hier zeer tevreden mee Vindt de opbrengst van het geleverde stroom best goed Als je een probleem hebt ,kan je bellen en ze doen hun best om het op te lossen Zal het bij iedereen aanraden om met hun in zee te gaan

Ervaring van Leandro, toegevoegd op 19 maart 2015

Goed bedrijf, dat echt de tijd voor je neemt als je opbelt.

iemand ervaring?

Ervaring van A. Moledijksteen, toegevoegd op 12 oktober 2014

Heeft er iemand ervaring met Zelf Stroom, de aanbieding ziet er interessant uit maar ken deze partij verder niet

» Zelfstroom review

Mijn ervaring plaatsen