Zen Lifestyle ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Zen Lifestyle en lees of deze webwinkel betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Zen Lifestyle

www.zen-lifestyle.nl heeft een ruim assortiment aan mooie meubelen voor een scherpe prijs. Een greep uit de collectie omvat onder andere banken, stoelen, salontafels, kapstokken en tv-meubelen. Al deze artikelen zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar en op die manier is er dus voor elke smaak wat te vinden in de webshop van www.zen-lifestyle.nl. Naast een mooie collectie meubelen biedt www.zen-lifestyle ook diverse onderscheidende services aan. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid tot betaling met ‘mijn betaalplan’. Hiermee kunt u in door u gekozen termijnen betalen. Andere betalingsmogelijkheden zijn iDeal, onder rembours bij aflevering of betaling in de winkel. Vanaf een besteding van €50,- op artikelen worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, het ophalen van producten in de winkel in Wijchen is altijd gratis. Tevens wanneer u een artikel bij een andere (web)winkel voor een lagere prijs vindt, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor datzelfde artikel en wellicht kan dat artikel voor dezelfde prijs aangeboden worden.

Super snelle levering

Ervaring van Hummeling , toegevoegd op 4 maart 2017

We hebben een aantal weken een nieuwe bank besteld en waren erg verrast toen we na 6 weken al een telefoontje kregen dat ze de bank kwamen leveren. Het is een plaatje geworden, hij zit heerlijk de kleur is perfect! We zijn er super blij mee. Vandaag de tafels gekocht waar ook een levertijd op zou zitten maar we werden vanmiddag al gebeld dat we nog vandaag de tafels op konden komen halen!!! Het plaatje is compleet Frank. We zijn er erg blij mee.

Ervaring van Sara, toegevoegd op 28 april 2015

Mooi tv dressoir gekocht, hij is prachtig, staat heel mooi bij onze houten vloer, we krijgen oneindig veel complimentjes erover.

Ervaring van van der Slikke, toegevoegd op 11 januari 2015

Bij meerdere winkels op dezelfde dag meubels gekocht, zen lifestyle was als eerste met bezorgen na ongeveer 2 weken. De meubels zijn super mooi afgewerkt.

» Zen Lifestyle Review

Mijn ervaring plaatsen