Zenggi ervaringen en beoordelingen

Heb jij echt een eigen stijl? Dan is Zenggi wat voor jouw! Dit modebedrijf uit Amsterdam heeft de meest unieke collectie van Nederland. Je vind hier online tientallen producten die passen binnen jouw eigen stijl. Ervaringen en beoordelingen van shoppers die je voorgingen lees je direct online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Zenggi

Marian Wigger begon in 2006 de website van Zenggi. Ook het kledinglabel draagt de naam Zenggi. De stijl valt te omschrijven als "modern", "origineel", "fris", "onderscheidend" en zo meer.
Je kunt op de webshop een keuze maken uit "jurken", "broeken", "rokken", "tops", "jassen", "schoenen", "accessoires" en "onderkleding".
Kijk je bijvoorbeeld bij "jurken" dan zie je een grote afbeelding van allerlei jurken met daaronder de merknaam en de prijs. Je ziet ook gelijk in welke maat het kledingstuk nog beschikbaar is.
Selecteer je een jurk dan kun je meer afbeeldingen van het artikel zien, je maat en kleur kiezen en dan kun je overgaan tot bestellen, wanneer je dat wilt.
Onderaan de pagina kun je kijken bij het lookbook voor inspiratie.
Je leest hier ook informatie over beurzen en de persberichten die zijn verschenen over Zenggi.
Verder lees je hier ook nog uitgebreide informatie over de verschillende materialen die zijn gebruikt voor de kledingstukken.

Complimenten

Ervaring van E, toegevoegd op 7 februari 2014

Krijg vaak complimenten als ik kleding aan heb van Zenggi, goed voor naar werk of thuis.

Hoge kwaliteit kleding

Ervaring van Maria, toegevoegd op 2 augustus 2013

Een van mijn favoriete kledingmerken.

» Zenggi Review

Mijn ervaring plaatsen