Ziengs ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Ziengs en lees of deze webwinkel betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ziengs

Wanneer je op zoek bent naar mooie (lederen) schoenen van goede kwaliteit, kun je het beste even een kijkje nemen op www.ziengs.nl. Ziengs biedt dames-, heren- en kinderschoenen aan van de hoogste kwaliteit en voor een scherpe prijs. Merken als Sketchers, Timberland, Converse en Innocent zijn verkrijgbaar in diverse modellen en door het grote aanbod van merken vind je ongetwijfeld een goed passend paar. Online bestellen van schoenen is vaak lastig omdat de schoenen niet gepast kunnen worden. Daardoor biedt www.ziengs.nl de service van gratis ruilen en retourneren, zodat je het juiste paar schoenen makkelijk kunt vinden en wanneer de maat niet juist is, deze kosteloos kan worden omgeruild voor de goede maat. Er zijn diverse methoden van betalen mogelijk, zo kun je vooraf betalen via Ideal, maar ook na het ontvangen via Afterpay. Een fijne service van Ziengs.nl is dat ze online kortingscodes verstrekken voor diverse artikelen. Tevens krijg je bij inschrijving van de nieuwsbrief €5,- korting op je bestelling, altijd leuk!

Zeer goed

Ervaring van J. Oostra, toegevoegd op 3 april 2016

Fijn dat je zonder verzendkosten kunt bestellen en retourneren. Ook kun je zonder problemen je bestelling in een Ziengs winkel terug brengen en krijg je je geld direct terug. Hier kunnen veel schoenwinkels een voorbeeld aan nemen.

Ervaring van Debora, toegevoegd op 15 juni 2015

Fijn dat je gratis terug kunt sturen, zouden meer winkels moeten hebben.

Ervaring van W, toegevoegd op 16 augustus 2014

Kom al jaren bij Ziengs zowel in de winkels als webshop. Nooit geen problemen, ruilen geen probleem, ook goed advies, heb een afwijkende voet.

» Ziengs Review

Mijn ervaring plaatsen