Ziggo ervaringen en beoordelingen

Gebruik gemaakt van Ziggo alles in 1? Deel dan nu jouw ervaringen online. Veel mensen willen hier gebruik van maken en zijn benieuwd naar de beoordelingen van anderen. Daarom kun je nu hier jouw ervaringen met anderen delen en hen helpen bij het maken van de juiste keuze.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Ziggo Alles in 1

Gemak in een bundel
Het Ziggo Alles in 1 pakket is een combinatie van internet, TV en telefonie. Een bundel waar alles in zit en je precies weet wat je hebt.
Ziggo heeft zelf verschillende bundels samengesteld, maar daarnaast kun je ook zélf je hele bundel samenstellen. Zo weet je precies wat je hebt en waarvoor je betaalt.

Samengestelde bundels
Er zijn twee bundels die al zijn samengesteld: SamenCompleet en GewoonGoed.
Als je deze twee met elkaar gaat vergelijken heeft SamenCompleet sneller internet internet en de functies pauzeren en opnemen. GewoonGoed heeft net als SamenCompleet ook interactieve TV en beide pakketten worden gratis door een monteur geïnstalleerd.

Zelf je bundel samenstellen
Voor het zelf samenstellen van je bundel heeft Ziggo een praktisch overzicht waar je simpelweg kiest wat je wilt: de snelheid van je internet, wel of geen vaste telefonie, de duur van je contract en nog enkele extra's. Heb je al je keuzes gemaakt dan verschijnt je te betalen bedrag in beeld en kun je dit bevestigen.

Het afsluiten van je tv, internet en telefonie wordt zo heel gemakkelijk gemaakt door Ziggo!

» Ziggo Alles in 1 Review

Mijn ervaring plaatsen

Ziggo ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews