Zoef.com ervaringen en beoordelingen

Voor een feestje heb je soms flink wat spullen nodig, maar je gaat dit natuurlijk niet allemaal kopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gigantische barbecue om iedereen te bedienen of de aankleding van het evenement? Volgens de ervaringen van anderen kan je het beste huren bij Zoef.com. De beoordelingen laten duidelijk zien wat je kan verwachten en wat je allemaal wel niet kan huren.

Mijn ervaring plaatsen

Over Zoef

"Zoef.com verhuurt alles", dat is wat er op het logo van zoef.com staat. En ze verhuren inderdaad erg veel verschillende dingen. Een avondje gezellig barbecuen met vrienden, familie of collega's? Huur een barbecue bij zoef.com. Organiseer je een kinderfeestje? Dan kun je via deze website boerderij dieren huren voor de dag.

Via zoef.com kun je alles huren voor een geslaagd feestje; geluidsinstallatie, beamer, camera's, LED schermen, lichten, decoratie, kostuums... Ook bieden ze meer dan 400 soorten buffet materiaal! Hoe groot of klein je evenement ook is, hier zul je vinden wat je nodig hebt.

Ook voor vervoer kun je alles regelen via zoef.com; limousines, bestelbusjes, auto's, boten en zelfs privé jets zijn te vinden op deze website.
Wil je een kleine verbouwing doen thuis en vindt je het te duur om hier gereedschap voor te kopen? Ook dan ben je bij zoef.com op het juiste adres.

Neem eens een kijkje in de verschillende categorieën, zoals "trouwerij", "Halloween", "verhuizen", "kerst" of "geboorte". Je zult hier zeker vinden wat je nodig hebt voor het volgende evenement!

kleding huren

Ervaring van Tevreden klant, toegevoegd op 12 november 2014

Voor ons theater huren wij hier regelmatig kleding. Groot aanbod!!!

Prima bedrijf

Ervaring van Amni, toegevoegd op 21 augustus 2014

Geef regelmatig feestjes hier in het dorp en huur dan spullen via Zoef, altijd goed gegaan. beter dan kopen

» Zoef.com Review

Mijn ervaring plaatsen