Zogedrukt.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Zogedrukt.nl en lees of deze drukkerij veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Zogedrukt.nl

Bij zogedrukt.nl kan je online en voordelig uw drukwerk laten verzorgen. Spandoeken flyers, brochures en ga zo maar door, het is allemaal via een zeer eenvoudig keuze menu volledig naar uw wens te ontwerpen en snel te bestellen.

Door het gehele productieproces in eigen huis te houden kan zogedrukt.nl, gepersonaliseerde producten tegen een vaak voordeliger tarief dan concurrenten leveren en dat ook nog eens razend snel.

Je bepaalt zelf hoe het drukwerk eruit komt te zien, middels een eenvoudig keuze menu waar je van het formaat tot de afwerking helemaal zelf kan bepalen. Kom je er niet helemaal uit dan is staat de klantenservice en het designteam voor je klaar om de steun te bieden die je op dat moment nodig hebt.

Van visitekaartjes tot aan relatie geschenken, het is allemaal mogelijk om snel en helemaal gepersonaliseerd te laten maken tegen een goede prijs. Ook voor beurzen en evenementen of gewoon voor thuis zijn er tal van producten te bestellen.

Ervaring van Rianne, toegevoegd op 7 februari 2016

Ik had een fout gemaakt snel een mail gestuurd en alles kon nog verandert worden. Kreeg zelfs nog een aantal tips over mijn ontwerp.

Ervaring van Fabiola, toegevoegd op 12 december 2015

Goed bedrijf dat meedenkt met de klant.

» Zogedrukt.nl review

Mijn ervaring plaatsen