Zonnecelshop.nl ervaringen en beoordelingen

Zonne-energie is misschien wel één van de belangrijkste energiebronnen op de aarde. In de zonnecelshop.nl vindt je werkelijk alles wat je nodig hebt te draaien op zonne-energie. Van een zaklamp op zonne-energie tot een klok of wekker. Je bespaart zo volgens de ervaringen en beoordelingen flink op je energierekening.

Mijn ervaring plaatsen

Over zonnecelshop.nl

Zonnecelshop.nl heeft erg goed gekeken naar wat ze als webshop naar de klant willen uitstralen. Ze hebben een interface gekozen die past bij de producten die ze aanbieden.

Duidelijk
De website is verder over het algemeen vrij simpel. Wel staat alles gewoon netjes aangegeven en kun je per product netjes alle specificaties lezen. Bij elk product staat een afbeelding. Meestal maakt dit voldoende duidelijk, al zijn het niet altijd de meest scherpe foto‬ôs.

Offerte
Er zijn geen onnodige dingen in de website opgenomen, waardoor je snel bij een product of optie bent die je zoekt. Onder meer een offerte is snel gemaakt op de site. Tevens kent zonnecelshop.nl vele online betaalopties.

Contact
Ook de mogelijkheden om in contact te komen of op de hoogte te blijven van de website staan duidelijk uitgeschreven. Onder meer contact via sociale media is mogelijk. Ook is er een nieuwsbrief waar je op in kan schrijven. Al met al een makkelijk handelbare website.

Ervaring van E, toegevoegd op 3 oktober 2014

Zonne oplader werkt perfect, omdat ik soms lange dagen weg ben is dit een fijne noodoplossing.

» zonnecelshop.nl Review

Mijn ervaring plaatsen