Zonzoo ervaringen en beoordelingen

Lees de recensies, review en ervaringen over Zonzoo en bekijk of deze aanbieder betrouwbaar is. Sta je op het punt om jouw telefoon te verkopen lees dan beoordelingen en meningen van andere mensen. Ook voor vragen of klachten over Zonzoo kan je hier terecht.

Mijn ervaring plaatsen

Over Zonzoo.nl

Vaak is het zo dat je oude mobieltje ongebruikt in een la komt te liggen op het moment dat je een nieuw model aanschaft. Dat is zonde, want dat oude mobieltje is nog geld waard. Maar waar kun je het verkopen? Bij Zonzoo! Zonzoo is een van oorsprong Engels bedrijf dat sinds 2001 actief is in negen Europese landen, dit bedrijf wil graag geld betalen voor jouw ongebruikte mobiele telefoon.
Hoe het verkopen van je oude mobieltje aan Zonzoo werkt, staat duidelijk omschreven op de website. Je weet ook direct wat het gaat opleveren.
Het verkopen van je oude toestel aan Zonzoo werkt eenvoudig, je volgt gewoon de stappen zoals die op de website staan omschreven. Allereerst geef je aan om welk merk en model toestel het gaat en vul je jouw gegevens in, vergeet vooral je bankrekening niet te vermelden. Hierna ontvang je per e-mail een adreslabel en stuur je het toestel op. Na veertien dagen staat het overeengekomen bedrag op je bankrekening. Simpel toch?

Zonzoo prima ervaring!

Ervaring van Norb, toegevoegd op 15 mei 2018

In tegenstelling tot sommige andere reviews over Zonzoo heb ik een prima ervaring. Weliswaar duurde het wat langer dan aangegeven in hun communicatie. Kreeg E189 voor een iPad van bijna 4 jaar oud. Uiteindelijk correcte uitvoering van de deal.

Redelijk

Ervaring van Birgitte, toegevoegd op 15 mei 2014

De prijzen zijn niet zo hoog maarja op marktplaats weet je niet met wie je zaken doet,

Mijn telefoon nemen ze niet

Ervaring van Gerard, toegevoegd op 25 november 2013

Het is een oud model van 4 jaar geleden maar ze willen er niets meer voor geven.

Toch 150 euro

Ervaring van Khan, toegevoegd op 21 november 2013

Ik had hier nog 3 oude mobieltjes liggen en die heb ik opgestuurd, enkele weken later 150 euro op mijn rekening.

» Zonzoo.nl Review

Mijn ervaring plaatsen