Zoomers.nl ervaringen en beoordelingen

Zoomers.nl is de webshop voor dames en herenmode. Diverse grote merken worden hier aangeboden met elke keer weer een nieuwe unieke collectie. Daarnaast wordt er ook regelmatig een uitverkoop met merken gehouden. De ervaringen en beoordelingen van shoppers bij zoomers.nl lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over zoomers.nl

Op website van Zoomers straalt lifestyle uit. De interface, de afbeeldingen en de producten ademen fashion. Je wil meteen flink rond gaan kijken op de site om te kijken wat het allemaal te bieden heeft. Onder meer de banner boven aan de site geeft meteen veel informatie over de producten, kwaliteit en prijsklasse.

Uitstraling
De fijne uitstraling die de website in het hoofdmenu heeft, wordt doorgezet bij de producten. Er zijn vaak meerdere plaatjes bij de producten en op elke afbeelding heb je de mogelijkheid in te zoomen. Zo krijg je als klant een erg goed beeld van het product.

Strak
De verdere website valt daarna zeker niet uit de toon. Vele opties staan mooi naast elkaar opgesomd. Dit zorgt ervoor dat je snel gevonden krijgt wat je zoekt en dat het er ook nog eens mooi uitziet als totaal.

Sociale media
Zoomers ademt lifestyle, daarom wil het graag in contact komen met haar klanten via de sociale media.

Ervaring van Vis, toegevoegd op 20 oktober 2014

Snelle verzending mooie doos, gewoon een goede winkel om online kleding te kopen.

Ervaring van L, toegevoegd op 17 augustus 2014

Goed personeel dat niet opdringerig is en verstand van mode hebben.

» zoomers.nl Review

Mijn ervaring plaatsen