ZorgKiezer ervaringen en beoordelingen

Lees ervaringen over Zorgkiezer.nl en kijk of deze zorgvergelijker betrouwbaar en onafhankelijk is. Door alle ervaringen op een rijtje te zetten, krijg je een goed beeld van het bedrijf achter Zorgkiezer. Op deze wijze kan je er achter komen of je moet kiezen tussen Zorgkiezer of Independer.

Gemiddelde beoordeling:

Gebaseerd op 3 ervaringen
Mijn ervaring plaatsen

Over ZorgKiezer.nl

Aan het einde van het jaar ontstaat bij veel mensen het gevoel dat men misschien toch eens zou moeten wisselen van zorgverzekeraar. Niemand wil immers teveel betalen voor zijn ziektekostenverzekering. Wie niets doet, verlengt automatisch zijn verzekering met één jaar. Maar sluit die verlengde verzekering nog steeds aan op jouw specifieke wensen?
De website van zorgkiezer.nl tracht deze onzekerheden bij mensen weg te nemen. Zorgkiezer bestaat sinds 2005 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste vergelijkingssite voor zorgverzekeringen. Ieder jaar weer maken meer dan 1 miljoen mensen gebruik van de gratis diensten van dit bedrijf. Je vergelijkt op deze manier eenvoudig de premies en polisvoorwaarden van alle aanbieders.
Het opvragen van een vergelijking is kinderlijk eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is het invullen van je postcode, geboortedatum en geslacht. Daarna gaat de zoekmachine voor je aan het werk en presenteert je, als je geen aanvullende eisen hebt, de goedkoopste zorgverzekering. Mocht je het aanbod aantrekkelijk genoeg vinden, dan kun je de betreffende verzekering direct afsluiten.

Behulpzame klantenservice

Ervaring van Peter, toegevoegd op 1 januari 2014

Mijn vraag over mijn eigen risico werd haarfijn uitgelegd. Ben telefonisch overgestapt en alles was snel geregeld, inmiddels ook de bevestiging ontvangen van mijn nieuwe zorgverzekeraar.

Goede deal

Ervaring van Bob M., toegevoegd op 30 december 2013

Mooie aanbieding van de Friesland zorgverzekeringen gevonden via Zorgkiezer die ik nergens anders heb gevonden. Ook dit jaar weer heb ik gekozen voor de goedkoopst mogelijke zorgverzekering.

Elk jaar weer

Ervaring van Elske, toegevoegd op 13 december 2013

Ieder jaar neem ik mijn zorgpolis onder de loep, vaak kan het goedkoper en dan stap ik, net als vandaag over via Zorgkiezer. Duidelijke site en je weet waar je aan toe bent.

» ZorgKiezer.nl Review

Mijn ervaring plaatsen