ZorgKiezer ervaringen en beoordelingen

Lees ervaringen over Zorgkiezer.nl en kijk of deze zorgvergelijker betrouwbaar en onafhankelijk is. Door alle ervaringen op een rijtje te zetten, krijg je een goed beeld van het bedrijf achter Zorgkiezer. Op deze wijze kan je er achter komen of je moet kiezen tussen Zorgkiezer of Independer.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over ZorgKiezer.nl

Aan het einde van het jaar ontstaat bij veel mensen het gevoel dat men misschien toch eens zou moeten wisselen van zorgverzekeraar. Niemand wil immers teveel betalen voor zijn ziektekostenverzekering. Wie niets doet, verlengt automatisch zijn verzekering met één jaar. Maar sluit die verlengde verzekering nog steeds aan op jouw specifieke wensen?
De website van zorgkiezer.nl tracht deze onzekerheden bij mensen weg te nemen. Zorgkiezer bestaat sinds 2005 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste vergelijkingssite voor zorgverzekeringen. Ieder jaar weer maken meer dan 1 miljoen mensen gebruik van de gratis diensten van dit bedrijf. Je vergelijkt op deze manier eenvoudig de premies en polisvoorwaarden van alle aanbieders.
Het opvragen van een vergelijking is kinderlijk eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is het invullen van je postcode, geboortedatum en geslacht. Daarna gaat de zoekmachine voor je aan het werk en presenteert je, als je geen aanvullende eisen hebt, de goedkoopste zorgverzekering. Mocht je het aanbod aantrekkelijk genoeg vinden, dan kun je de betreffende verzekering direct afsluiten.

» ZorgKiezer.nl Review

Mijn ervaring plaatsen