Zorgthuiswinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Soms heb je net een beetje extra hulp nodig om je vrij in huis te kunnen bewegen. De zorgthuiswinkel geeft je de mogelijkheid om deze hulp te krijgen. Met handige hulpmiddelen kom je verder. De ervaringen en beoordelingen van andere gebruikers van deze shop lees je hier online om je weer verder te helpen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Zorgthuiswinkel.nl

Bij zorgthuiswinkel.nl kun je terecht voor allerlei produkten die je thuis nodig kunt hebben voor zorg voor het hele gezin. Een thuiszorgwinkel online dus.
Op de homepagina zie je de volgende kopjes : "Start", "Nieuwe producten", "Contact", "Garantie/retourneren", "Afhaaladres", "F.A.Q." en "Zorgfolder".
Op de startpagina kun je links kiezen uit allerlei zorgproducten zoals "badkamer en toilet", "keukenhulpmiddelen", "slaapkamer", "ouder en kind", "grijpers" en "personenliften".
Kies je hier bijvoorbeeld voor "ouder en kind" dan kun je nog een verdere selectie maken uit verschillende items. Ook zie je op deze pagina afbeeldingen van de verschillende artikelen zoals bijvoorbeeld een babyweegschaal. De prijs zie je er direct bij staan. Klik je op een afbeelding dan lees je meer informatie over het product en je kunt het, desgewenst, in je winkelwagen doen.
De webwinkel draagt het webshop keurmerk.
Als je de artikelen graag zelf wilt afhalen dan kan dat in Breda. Het is wel de bedoeling dat je eerst online je bestelling doet.
Het is mogelijk om op de website een zorgfolder te downloaden.

» Zorgthuiswinkel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Zorgthuiswinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews