Zorgtoeslag.nl ervaringen en beoordelingen

Lees de ervaringen en review over Zorgtoeslag.nl en bekijk of dit bedrijf betrouwbaar en veilig is. Alle ervaringen, klachten en suggesties vormen een betrouwbaar beeld van Zorgtoeslag.nl Zelf iets achterlaten over Zorgtoeslag.nl is ook mogelijk op deze pagina.

Mijn ervaring plaatsen

Over Zorgtoeslag.nl

Veel mensen vragen zich af of ze wel recht hebben op zorgtoeslag. De aanvraag voor zorgtoeslag zorgt vaak voor verwarring, want zo gelden er voor iedereen weer andere regels. Gelukkig kun je op zorgtoeslag.nl via drie simpele stappen uitrekenen of je recht hebt op zorgtoeslag. Als dat het geval is kun je het via de website ook gelijk aanvragen. De eerste stap is het aanvragen of wijzigen van je huidige gegevens omtrent zorgtoeslag. Vervolgens wordt de zorgtoeslag berekend aan de hand van de door jou ingevulde gegevens. Kom je in aanmerking? Dan is de derde en laatste stap het aanvragen van de zorgtoeslag. Verder vind je op de website alle antwoorden op je vragen over zorgtoeslag. Bij twijfel kun je altijd telefonisch of via email contact opnemen. De website bemiddelt bij het aanvragen, wijzigen of stopzetten van je zorgtoeslag. Als je gebruik maakt van deze bemiddeling worden er eenmalig kosten in rekening gebracht.

18 en meteen al opgelicht

Ervaring van Katja, toegevoegd op 20 maart 2015

Zeer misleidende site als je nog geen ervaring hebt met instanties. Deze schurken richten zich op jeugd die zelf hun zorgtoeslag willen regelen en nog onervaren zijn.

Foute club

Ervaring van Caroline, toegevoegd op 28 november 2014

Zorgtoeslag.nl richt zich op mensen die niet bedreven zijn in het aanvragen van toeslagen. Je moet betalen voor een service die via de belastingdienst gratis is. Deze service is ook zeer beperkt, want uiteindelijk moet toch contact opnemen met de belastingdienst. Ouders let dus op en help uw kind bij de aanvraag van zorgtoeslag via de belastingdienst.

Niet van belastingdienst

Ervaring van Paardekooper, toegevoegd op 4 september 2014

Het lijkt of deze site van de belastingdienst is maar dat is hij niet. Je moet betalen voor de service

wel betrouwbaar

Ervaring van Albert, toegevoegd op 6 juli 2014

Het is gewoon een betrouwbaar bedrijf, je betaalt wel iets, maar je haalt het er dik uit als je zorgtoeslag krijgt. Ik heb inmiddels al 4 maanden zorgtoeslag gehad die ik voorheen niet kreeg.

Wist het niet

Ervaring van Wilfred R., toegevoegd op 8 februari 2014

Wist niet dat je moest betalen voor het aanvragen van zorgtoeslag.

» Zorgtoeslag.nl review

Mijn ervaring plaatsen