Zwangerenkids.nl ervaringen en beoordelingen

Een periode van zwangerschap is altijd heel spannend. Vooral als je het net aan het proberen bent dan doe je vaak regelmatig een zwangerschapstest. Zwangerenkids.nl helpt je met het bestellen van zwangerschapstesten in grootverpakkingen. Maar ook tijdens en na je zwangerschap kan je hier terecht voor extra vitamines of kraamcadeaus voor jezelf. Lees zelf de ervaringen en beoordelingen van vrouwen die je voorgingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over zwangerenkids.nl

Op de website van Zwanger en Kids wordt je meteen geconfronteerd met erg veel informatie. Het lijkt erop alsof ze zoveel mogelijk hebben willen laten zien op de openingspagina. Op zich hoeft dit niet storend te zijn. Het maakt in ieder geval wel meteen een hoop duidelijk.

Beoordelingen
Wat meteen opvalt op de site is het aantal beoordelingen die er zijn van klanten. Dit geeft aan dat er al de nodige producten verkocht zijn op de site en dat er dus veel informatie te vinden is op klanten die als eens iets op deze site gekocht hebben.

Producten
Verder is alles redelijk eenvoudig te vinden op de site. Er is de nodige informatie bij de producten te lezen. Ook kun je elk plaatje groot uitklappen, zodat je daar meteen een goed beeld van hebt.

Bestellen
Bestellen via de site werkt zeer eenvoudig en er zijn de nodige manieren op te betalen. In zijn geheel dus een prima site met zeer veel producten.

» zwangerenkids.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Zwangerenkids.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews