Zwembaden-shop.nl ervaringen en beoordelingen

Zwembaden-shop.nl is de online webwinkel voor het shoppen van nieuwe zwembaden. Een nieuw zwembad is altijd handig om in huis te hebben als het zomer gaat worden. Ervaringen en beoordelingen over de zwembaden-shop.nl kan je hier online lezen. Je weet zo zeker dat iets goed is wat je besteld in de online zwembaden shop.

Mijn ervaring plaatsen

Over zwembaden-shop.nl

Op zwembaden-shop.nl vind je zowel opblaasbare zwembaden als diverse zwembadaccessoires. Bij deze zwembadaccessoires zijn onderhoudsproducten voor je zwembad, afdekzeilen en zwembadspeelgoed. Naast zwembaden en zwembadgerelateerde producten kan je hier ook online kiezen uit een ruim assortiment van buitenspeelgoed zoals speelhuisjes, speeltoestellen, trampolines, glijbanen, schommels, bolderwagens, ...

In het aanbod op zwembaden-shop.nl kan je zoeken door een zoekterm in te vullen in het zoekvakje. Maar het is ook mogelijk om gericht te zoeken in de volgende categorieën : nieuw & populair, knuffels & cartoon, buiten & sportief, creatief & educatief & hobby, feestartikelen, verkleedkleding en cadeau & sale.

Op de website vind je op het onderdeel "Klantenservice" een antwoord op de meest gestelde vragen over de betaalwijze, het indienen van een klacht, de leveringstermijnen en de opvolging van een order, het aanvragen van een offerte voor grote aantallen, de mogelijkheid om een bestelling om te ruilen of te retourneren, ... De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8u30 en 17u00. Bestellingen binnen Nederland die voor 15u00 geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verzonden.

Ervaring van Merel, toegevoegd op 23 juli 2014

Leuk kinderzwembadje gekocht, snel in huis goedkoper dan bij de Bart Smit.

» zwembaden-shop.nl Review

Mijn ervaring plaatsen