Zwembadexpress.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en beoordelingen over de webwinkel van Zwembadexpress. Is deze webshop betrouwbaar?

Mijn ervaring plaatsen

Over Zwembadexpress

Wanneer u in zomer wilt genieten van een zwembad of spa in uw tuin kunt u een goede keus maken op de website van zwembadexpress.nl. De keuze hierop is enorm. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een Intex opblaaszwembad, een mooi Ultra Frame opzetzwembad of een Intex Bubble Spa. Deze laatste is vooral bedoeld voor de echte wellnessliefhebber.

Bijbehorende artikelen
Ook is het mogelijk op de site vele bijbehorende artikelen aan te schaffen zoals zwembadtrappen, schoonmaakartikelen en filters. De prijzen van de zwembaden zijn gunstig en de Intex zwembaden zijn daarbij ook nog eenvoudig op te zetten.

Online kopen
Wanneer u de site hebt en u ziet wat u wilt kopen klikt u op de gewenste rubriek. Vervolgens kunt u zoeken naar de vorm en de maat. Omdat de meeste zwembaden op voorraad zijn kunnen ze snel worden geleverd. U kunt afrekenen door middel van uw creditcard, iDeal of Mister Cash. Dus door op de site te zoeken en te bestellen kunt u snel genieten van uw eigen zwembad.

Ervaring van Marc, toegevoegd op 10 juni 2015

Ik ben aan het kijken voor een zwembad voor in de tuin maar had een vraag, waar laat je het zwembad in de wintermaanden? Wij hebben geen grote schuur of garage tot onze beschikking/

» Zwembadexpress Review

Mijn ervaring plaatsen