Zwembroeken.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Zwembroeken.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over zwembroeken.nl

Op zwembroeken.nl vind je, je raad het al, heel veel zwembroeken. De webshop biedt ze aan in alle soorten en maten in verschillende prijsklassen.

De shop is ingedeeld in handige categorieën: Heren, Jongens, Merken, Accessoires en voor de koopjes jagers is er ook nog de categorie Sale waarin alle aanbiedingen netjes op een rij staan.

De selectie merken is niet groot, maar bevat wel de bekendste merken als Björn Borg, O'Neill, Calvin Klein en Spido. Zwembroeken.nl geeft overigens op de merken overzicht pagina wel een email adres waar je de merken die je mist naartoe kan zenden die dan wellicht aan de collectie toegevoegd worden.

Je bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden zolang deze voor 17:00 afgerond is, maar hou er wel rekening mee dat er nog 3,95 wordt berekend voor de bezorging. Deze bezorgkosten vervallen echter bij bestellingen van 35 Euro of meer.

Zwembroeken.nl is onderdeel van een groep webshops en het is daardoor mogelijk om je bestellingen op zwembroeken.nl, sokken.nl en boxers.nl te combineren in één enkele bestelling.

super snel

Ervaring van Roderick, toegevoegd op 2 juli 2015

Zwembroek was snel in huis, echt een fijne winkel.

Ervaring van F, toegevoegd op 8 juni 2015

Twee zwembroeken besteld, eerder al bij sokken.nl besteld, deze mensen runnen goede webshops.

» zwembroeken.nl Review

Mijn ervaring plaatsen