Zwemmershop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Zwemmershop en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Zwemmershop.nl

Voor het bestellen van badkleding en dergelijke kunt u terecht op zwemmershop.nl. Het is een webwinkel die nog niet lang bestaat. Zwemmershop is pas sinds 2015 online. Men vindt er vele producten van een hoogwaardige kwaliteit en met vrolijke kleuren. De winkels staan in Gouda en Capelle a/d IJssel.

Bestellen
Wanneer u een product online besteld zal dat zo snel mogelijk worden verstuurd. Binnen Nederland kunt u uitgaan van 1 tot 3 werkdagen. Tijdens de vakantieperiodes kan het wat langer duren. De kosten voor een verzending binnen Nederland is € 5,00 . Indien de bestelling hoger is dan €100,00 is de verzending gratis.

Terugsturen
Wanneer een product niet voldoet dan kan het altijd binnen 14 dagen worden teruggestuurd. Uiteraard is het toegestaan dat u het product past zoals u dat ook in de winkel zou doen. U kan daarvoor het product voorzichtig uit de verpakking halen maar dan wel zodanig dat ook de verpakking niet wordt beschadigd. Indien het om een verzegeld product gaat mag u het niet uit de verpakking halen en dan alsnog terugsturen.

Ervaring van E, toegevoegd op 15 april 2016

Prima webshop, levering snel en goede prijs voor mijn bikini. Ga volgende week op vakantie naar Curacao!

» Zwemmershop.nl review

Mijn ervaring plaatsen