Belvilla ervaringen en beoordelingen

Hieronder staan een aantal ervaringen van gasten die op vakantie geweest zijn via Belvilla. Lees de beoordelingen van diverse vakantiehuizen. Alle meningen tesamen vormen een onafhankelijk beeld van de reisorganisatie Belvilla.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Belvilla Vakantiewoningen

Op de site van belvilla.nl kies je uit het ruime aanbod aan vakantiehuizen, appartementen en bungalows binnen maar liefst 20 Europese landen. Je kan zoeken op een landkaart of op specifieke kenmerken van het vakantiehuis.

Een vakantiehuis selecteren.
Bij het ingeven van de “dag van aankomst” verschijnen alle beschikbare vakantieaccommodaties. Bij elke woning lees je zoveel mogelijk informatie, zoals de indeling, de prijzen en de faciliteiten in en rond het huis maar van de omgeving. Bij iedere villa geven meerdere foto's een uitgebreide kijk. Het aantal sterren, gegeven door Bellvilla.nl gebeurt volgens strikte criteria. Zo ben je zeker van een vakantie zonder zorgen. Lees zeker de reviews van vorige gasten.

Boeken en betalen.
Een vakantiehuis kan je direct boeken of bewaren. Boeken gaat snel en veilig en is dag en nacht bereikbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring heeft belvilla.nl een zeer ruim aanbod tegen eerlijke prijzen. Overdag zijn we telefonisch of via mail voor al je vragen bereikbaar.
Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe acties!

» Belvilla Vakantiewoningen Review

Mijn ervaring plaatsen

Belvilla ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews