CitizenM Hotels ervaringen en beoordelingen

Citizenm is een Nederlandse hotelketen die bekend staat om het gebruiksgemak en een eenvoudige manier van in en uitchecken. In ruil voor het zelf in en uitchecken in het hotel krijg je een betaalbare hotelkamer in grote steden als Amsterdam, London en New York. Ervaringen van hotelgasten die je voorgingen lees je hier online naast hun eerlijke beoordeling over hun verblijf.

Mijn ervaring plaatsen

Over CitizenM Hotels

Citizenm.com is een bedrijf dat hotels ontwikkelt ten behoeve van wereldburgers en wat men noemt 'nieuwe reizigers'. De behoeftes van deze 'nieuwe reizigers' heeft men nauwkeurig geïnventariseerd. Bij deze hotelketen zul je daarom geen ouderwetse zaken als broekenpersen en lange rijen tijdens het in- en uitchecken aantreffen.
Welke eisen stelt men tegenwoordig aan hotels? Reizigers willen graag verblijven in een hotel dat de beschikking heeft over goede bedden en dikke handdoeken. Daarnaast stelt men prijs op een designinrichting en voldoende entertainment in de vorm van gratis wifi en films. Belangrijk is ook dat het hotel op precies de juiste locatie staat en een prettige sfeer heeft. Uiteraard moeten de hotels naast luxueus ook betaalbaar zijn en een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben.
Al deze wensen in acht nemend heeft citizinm.com een aantal hotels opgezet in druk bezochte steden. CitizenM.com heeft vestigingen in Amsterdam, Parijs, New York, Glasgow en Londen. De hotels liggen allemaal centraal gelegen bij luchthavens of het centrum van de stad. Via de website kun je eenvoudig zelf een kamer boeken.

hotel rotterdam

Ervaring van Boudewijn en Fien, toegevoegd op 11 november 2014

Overnacht in Rotterdam, het hotel was perfect, alles klopte, de stad zelf vonden wij wat minder.

goed hotel citizenm

Ervaring van Shania, toegevoegd op 3 augustus 2014

Goed hotel vlakbij Schiphol. Leuke prijzen en goed begin van de vakantie.

» CitizenM Hotels Review

Mijn ervaring plaatsen